Beheer jouw

Jeu de Boules club

met AllUnited

AllUnited is door de NJBB gekozen als verenigings- en bondsoplossing. Vanaf 1 januari 2020 werken alle Jeu de Boules verenigingen met het veilige ledenadministratie pakket van AllUnited. Clubs mogen zelf de keuze maken om voor een eventuele ‘Upgrade’ te gaan en hierbij dus een uitgebreider pakket af te nemen. Denk hierbij aan boekhouding, website of een ClubApp! Momenteel maken we al voor meer dan 750 verenigingen het verschil. We verhogen plezier en besparen tijd en kosten.

Gebruikersavonden

Na de zomer zal de NJBB samen met AllUnited acht gebruikersavonden organiseren door heel Nederland.  Op deze avonden zal de werking van de nieuwe applicatie worden uitgelegd en de uitgebreide mogelijkheden van het systeem gepresenteerd. Zo zorgen wij er voor dat vanaf 1 januari 2020 de Jeu de Boules verengingen startklaar zijn en eenvoudig hun weg weten te vinden door het AllUnited systeem.

De komende maanden wordt de migratie voorbereid. De overgang naar de applicatie van AllUnited betekent automatisch het einde van het huidige ledenadministratiesysteem.

 

Hoe wij

het verschil

maken

Met oprechte intenties

AllUnited is opgestart in 2002 door ondernemende leden met een achtergrond in finance, techniek en communicatie. Wij willen werkzaamheden van vrijwilligers structureren en drastisch verminderen; dat terwijl professionaliteit en plezier toenemen.

Met een toekomstbestendig fundament

Wij geloven dat de digitale transformatie nog maar net is begonnen en nieuwe innovaties continue optimalisatie afdwingen. Om dat mogelijk te maken hebben we strategisch geïnvesteerd in het fundament van AllUnited: de leden- en financiële administratie.

Met focus op verenigingen

AllUnited is trotse partner van de Atletiekunie; Hoe service gericht de bond ook is; haar belangen lopen niet altijd synchroon met die van haar leden. Wij zoeken een balans en stellen het verenigingsbelang centraal bij alles wat wij ontwikkelen.

Door samen te werken

AllUnited zoekt elke dag naar mogelijkheden om te verbeteren. Wij zien gebruikerservaringen als de brandstof voor vooruitgang. De samenwerking met verenigingen is procesmatig geborgen in de doorontwikkeling van onze oplossing.

Met transparante kosten

Een vereniging heeft geen winstoogmerk. Dat maakt het financieel besturen van een vereniging niet makkelijker. Bij gebrek aan buffers is er nauwelijks ruimte voor tegenvallers. Daarom is de pricing van AllUnited niet alleen scherp; deze is ook helder. Je wordt niet met verborgen kosten geconfronteerd. Beloofd!

Met support door experts

Weet dat AllUnited altijd voor je klaar staat; niet met een call-center student, maar met échte experts.

> Bekijk wie je verder helpen

Een compleet programma waarin alles geïntegreerd is en je snel onder de knie hebt. Het is zeer stabiel en werkt zo goed dat de helpdesk vrijwel nooit nodig is. Mocht deze wel nodig zijn, dan wordt er snel gereageerd.

Paul Maas, TV Strijdo

Niet voor elke

vereniging

AllUnited wil zich duurzaam doorontwikkelen en wil het verschil blijven maken vandaag én morgen. Daarom werken we uitsluitend voor verenigingen met ambities die wij mogelijk kunnen maken. Doorgaans zijn dat verenigingen vanaf 200 tot 21.000 leden.. Mogen er ook 100.000 zijn, maar die club bestaat niet.

Onze oplossing groeit

AllUnited biedt de meest complexe en flexibele oplossing voor verenigingsbeheer.
Bekijk de meest gewaardeerde producten en services.

Ledenadministratie

Alle leden, oud-leden, vrijwilligers, sponsoren, trainers en commissies in één online bestand.

Verenigingsorganisatie

Organiseer cursussen, lessen en houdt de vrijwilligersadministratie bij.

b

Digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrieven welke per ontvanger worden samengesteld.

Financiële administratie

Een volledig geïntegreerde financiële administratie inclusief geïntegreerde boekhouding.

ClubApp

Jouw vereniging in je broekzak.

ClubCasting

De oplossing voor gerichte communicatie in het clubhuis.

Verenigingswebsite

Moderne clubwebsite geïntegreerd met de verenigingsadministratie en mobielvriendelijk.

Klantvriendelijke efficiënte organisatie die voor een redelijke prijs fantastische software heeft. Echt een aanrader, ook voor verenigingen met alleen leden en een jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage.

 

Jan Doolhof, Vereniging van Gepensioneerden Koninklijke Volker Wessels Stevin

Neem

contact

met ons

op

Nu al een vraag voor ons? Stuur een bericht. Binnen één werkdag heb je antwoord.

Ik wil een demo aanvragen

Ik blijf graag op de hoogte van de commerciële e-mails van AllUnited B.V.

Met het versturen van dit formulier ga ik akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt en ben ik op de hoogte van de Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van AllUnited B.V.