AllUnited is KNHB-gecertificeerd. Het is de snelst groeiende en meest veelzijdige beheeroplossing voor Clubs in Nederland. Nu al maken we het verschil voor ruim 750 clubs en 600.000 leden. We verhogen plezier. We besparen tijd en kosten. Ontdek ook waarom.

Alles voor de hockeyclub van morgen

Als je kijkt naar prijs, kwaliteit en (toekomst)mogelijkheden, komt AllUnited het beste uit de bus. En daar zijn we blij mee. Voor onze hockeyclubs hebben wij onlangs een aantal mooie ontwikkelingen toegevoegd aan de applicatie. Innovaties, die vanuit onze clubs gevraagd werden waaronder een nieuwe plannings- en scheidsrechterstool, accommodatiemanagement en managementrapportages.

Hoe wij het verschil maken

 

Met oprechte intenties

AllUnited is opgestart in 2002 door ondernemende leden met een achtergrond in finance, techniek en communicatie. Wij willen werkzaamheden van vrijwilligers structureren en drastisch verminderen; dat terwijl professionaliteit en plezier toenemen.

 

Met een toekomstbestendig fundament

Wij geloven dat de digitale transformatie nog maar net is begonnen en nieuwe innovaties continue optimalisatie afdwingen. Om dat mogelijk te maken hebben we strategisch geïnvesteerd in het fundament van All United: de leden- en financiële administratie.

 

AllUnited wordt al meer dan 15 jaar gebruikt door hockeyclubs in Nederland.

De kracht van AllUnited ligt in de volledige integratie van een gespecialiseerde verenigingsadministratie met een Club Management Systeem, en een moderne website en App. Toegankelijk via alle apparaten. Eenvoud en plezier, daar geloven wij in. Samen met onze clubs maken wij steeds meer mogelijk. Uiteraard kun je van alles rondom teams, scheidsrechters, ouders en leden managen. Op hun beurt kunnen leden via de website en ClubApp van alles zien en bekijken. Maar wij kunnen meer, zo kun je vanuit onze oplossing evenementen aanmaken, sponsorcontracten beheren, nieuwsbrieven en automatische notificaties versturen.

Ons pakket is het meest veelzijdige pakket op de markt, maak dus ook de vergelijking!

Waarom AllUnited voor mijn hockeyvereniging?

Ons pakket groeit en onze visie op de moderne hockeyclub spreekt aan! Is jouw vereniging echt klaar voor de toekomst?

Vrije keuze training- en hulpprogramma's

Wij geloven in keuzevrijheid en willen jou niet opleggen welke training- en ontwikkelprogramma's je gebruikt. Ook deze markt is in ontwikkeling en biedt een aantal spannende mogelijkheden. AllUnited koppelt (via onze API) met de meeste beoordelingen/scouttools, maar bijvoorbeeld ook met Refcom4all en Theo.

Continue innovatie

De KNHB heeft een nieuwe onafhankelijke koers ingezet, waarbij binnen de bond afscheid is genomen
van de LISA bondsapplicatie. Het geeft AllUnited de ruimte voor vernieuwing. En daar gaan wij ook vol op inzetten. Zo maken wij deel uit van de innovatieve denktank. Het gaat ons, onze clubs en de hockeymarkt verder brengen.

Innovatie, blijft in deze snel veranderende informatie wereld, van groot belang. AllUnited zet hier nu vol op in. Door met grote regelmaat met updates te komen. Momenteel zijn wij hard aan het werk met een aantal mooie concrete innovatietrajecten. Wij delen deze graag met jou. Want samen kom je verder, daar zijn wij van overtuigd.

Minder kosten, meer mogelijkheden!

Het mag niet de reden zijn om voor AllUnited te kiezen, maar het is en blijft waar. Wij beloven je minder kosten en meer mogelijkheden. Wat zou je doen als je alleen al op bijvoorbeeld facturatiekosten aanzienlijk kan besparen. AllUnited maakt het mogelijk. Zo hou je meer geld over voor teams, jeugd, vrijwilligers, betere accommodatie of iets anders. Het is je gegund.

100% AVG Proof

AllUnited is AVG proof en dat is vandaag de dag essentieel. Iedere club is verplicht om zorgvuldig met privacy om te gaan, maar er zijn gelukkig wel bepaalde vrijheden. Bij AllUnited bepalen leden zelf of en waar zij hun gegevens willen tonen. Privacy-verklaringen worden digitaal akkoord bevonden en versie gewijs opgeslagen. Ook werken we met dataportabiliteit en het anonimiseren van leden.

Dit is slechts een tipje van de sluier van onze zeer volledige AVG oplossingen.  Bekijk onze speciale AVG pagina voor meer informatie.

iDeal voor evenementen & contributie

De wereld verandert snel en wij willen hier op inspelen. Eenvoud en veiligheid staan daarin centraal, ook als het gaat om betalen.AllUnited heeft een 'evenementen-module' waarmee je nu ook met iDeal kan betalen. Ideaal voor jou hockey-evenementen of andere avonden waar kosten aan verbonden zijn. En in maart 2019 voegen we daar Ideal voor contributies aan toe.

NIEUWE drag & drop plantool

Eén van de pijnpunten van ons vorige systeem was een 'verouderde' plantool. Daar hebben wij werk van gemaakt, waardoor plannen nog nooit zo eenvoudig is geweest. Met onze nieuwe 'drag- & drop' plantool sleep je wedstrijden heen en weer aan de hand van veldgrootte. En we gaan verder! Indien gewenst worden bepaalde teams standaard ingedeeld op vaste speeltijden en velden. Zo creëer je snel inzicht en overzicht.

Wij nemen graag werk uit handen

Wat doe jij als je penningmeester wegvalt? 'No Worries' is een extra service waarbij we de uitvoerende financiële taken van de penningmeester met betrekking tot facturatie & debiteurenadministratie tijdelijk of voor altijd overnemen. De club behoudt daarbij altijd het overzicht wat er gebeurd omdat het in je eigen applicatie plaatsvind. Kortom altijd 100% continuïteit.

Professionele clubmanagement rapportages & grafieken

Meer weten over wat er speelt op jouw club? Leeftijdsindelingen? Openstaande posten? Aantal nieuwe leden per geslacht? Maak ze inzichtelijk met onze rapportagetool inclusief handige dynamische grafieken. Over leden, financiën, bardiensten, beoordelingen en veel meer.

Meer sporten of activiteiten huisvesten?

AllUnited is klaar voor clubs van de toekomst. Heb jij meerdere activiteiten of sporten op de club, dan is dat voor ons geen probleem. Je maakt eenvoudig meerdere activiteiten aan, elk met zijn eigen seizoenen en contributies. Hierbij houden wij rekening met kortingsregelingen over diverse sporten heen.

Share This