Beheer jouw

Hockeyvereniging

met AllUnited

AllUnited is KNHB-gecertificeerd. Het is de snelst groeiende en meest veelzijdige beheeroplossing voor Clubs in Nederland. Nu al maken we het verschil voor ruim 825 clubs en 700.000 relaties. We verhogen plezier. We besparen tijd en kosten. Ontdek ook waarom.

Hoe wij het

verschil maken

Met oprechte intenties

AllUnited is opgestart in 2002 door ondernemende leden met een achtergrond in finance, techniek en communicatie. Wij willen werkzaamheden van vrijwilligers structureren en drastisch verminderen; dat terwijl professionaliteit en plezier toenemen.

Met een toekomstbestendig fundament

Wij geloven dat de digitale transformatie nog maar net is begonnen en nieuwe innovaties continue optimalisatie afdwingen. Om dat mogelijk te maken hebben we strategisch geïnvesteerd in het fundament van AllUnited: de leden- en financiële administratie.

Vrije keuze training- en hulpprogramma’s

Wij geloven in keuzevrijheid en willen jou niet opleggen welke training- en ontwikkelprogramma’s je gebruikt. Ook deze markt is in ontwikkeling en biedt een aantal spannende mogelijkheden. AllUnited koppelt (via onze API) met de meeste beoordelingen/scouttools, maar bijvoorbeeld ook met Refcom4all en Theo.

Al meer dan 15 jaar in gebruik door hockeyclubs

De kracht van AllUnited ligt in de volledige integratie van een gespecialiseerde verenigingsadministratie met een Club Management Systeem, en een moderne website en App. Toegankelijk via alle apparaten. Eenvoud en plezier, daar geloven wij in. Samen met onze clubs maken wij steeds meer mogelijk. Uiteraard kun je van alles rondom teams, scheidsrechters, ouders en leden managen. Op hun beurt kunnen leden via de website en ClubApp van alles zien en bekijken. Maar wij kunnen meer, zo kun je vanuit onze oplossing evenementen aanmaken, sponsorcontracten beheren, nieuwsbrieven en automatische notificaties versturen.

Ons pakket is het meest veelzijdige pakket op de markt, maak dus ook de vergelijking!

Minder kosten, meer mogelijkheden!

Het mag niet de reden zijn om voor AllUnited te kiezen, maar het is en blijft waar. Wij beloven je minder kosten en meer mogelijkheden. Wat zou je doen als je alleen al op bijvoorbeeld facturatiekosten aanzienlijk kan besparen. AllUnited maakt het mogelijk. Zo hou je meer geld over voor teams, jeugd, vrijwilligers, betere accommodatie of iets anders. Het is je gegund.

Wij nemen graag werk uit handen

Wat doe jij als je penningmeester wegvalt? ‘No Worries‘ is een extra service waarbij we de uitvoerende financiële taken van de penningmeester met betrekking tot facturatie & debiteurenadministratie tijdelijk of voor altijd overnemen. De club behoudt daarbij altijd het overzicht wat er gebeurd omdat het in je eigen applicatie plaatsvind. Kortom altijd 100% continuïteit.

Met support door experts

Weet dat AllUnited altijd voor je klaar staat; niet met een call-center student, maar met échte experts.

> Bekijk wie je verder helpen

“Eerste keer contact gezocht met support. Prettig telefoongesprek beëindigd met duidelijke afspraak.”

Karin Lamer, Vrijwilliger

100%

AVG Proof

AllUnited is AVG proof en dat is vandaag de dag essentieel. Iedere club is verplicht om zorgvuldig met privacy om te gaan, maar er zijn gelukkig wel bepaalde vrijheden. Bij AllUnited bepalen leden zelf of en waar zij hun gegevens willen tonen. Privacy-verklaringen worden digitaal akkoord bevonden en versie gewijs opgeslagen. Ook werken we met dataportabiliteit en het anonimiseren van leden.

Dit is slechts een tipje van de sluier van onze zeer volledige AVG oplossingen.  Bekijk onze speciale AVG pagina voor meer informatie.

iDeal

Je kan er niet meer omheen. iDeal is op dit moment dé functionaliteit waar vele penningmeesters gelukkig van worden. Met de optionele iDeal module kun je heel eenvoudig jouw inschrijfgeld, contributies, abonnementen en sponsorgelden innen.

Clubmanagement rapportages & grafieken

Meer weten over wat er speelt op jouw club? Leeftijdsindelingen? Openstaande posten? Aantal nieuwe leden per geslacht? Maak ze inzichtelijk met onze rapportagetool inclusief handige dynamische grafieken. Over leden, financiën, bardiensten, beoordelingen en veel meer.

Drag & Drop plantool

Met de ‘drag- & drop’ plantool sleep je wedstrijden heen en weer aan de hand van veldgrootte. En we gaan verder! Indien gewenst worden bepaalde teams standaard ingedeeld op vaste speeltijden en velden. Zo creëer je snel inzicht en overzicht.

 

Meer sporten of activiteiten huisvesten?

AllUnited is klaar voor clubs van de toekomst. Heb jij meerdere activiteiten of sporten op de club, dan is dat voor ons geen probleem. Je maakt eenvoudig meerdere activiteiten aan, elk met zijn eigen seizoenen en contributies. Hierbij houden wij rekening met kortingsregelingen over diverse sporten heen.

Onze oplossing groeit

AllUnited biedt de meest complexe en flexibele oplossing voor verenigingsbeheer.
Bekijk de meest gewaardeerde producten en services.

Ledenadministratie

Alle leden, oud-leden, vrijwilligers, sponsoren, trainers en commissies in één online bestand.

Verenigingsorganisatie

Organiseer cursussen, lessen en houdt de vrijwilligersadministratie bij.
b

Digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrieven welke per ontvanger worden samengesteld.

Beoordelen

Beoordeel trainingen, prestaties, teams, oefeningen en trainers. Inclusief handige rapportages en presentie.

Financiële administratie

Een volledig geïntegreerde financiële administratie inclusief geïntegreerde boekhouding.

ClubApp

Jouw vereniging in je broekzak.

ClubCasting

De oplossing voor gerichte communicatie in het clubhuis.

Verenigingswebsite

Moderne clubwebsite geïntegreerd met de verenigingsadministratie en mobielvriendelijk.

Door te werken met AllUnited is alles overzichtelijker geworden. Vrijwilligers hebben inzicht in de gegevens die voor hen van toepassing zijn. De hoeveelheid werk vermindert hierdoor en bespaart een hoop tijd en geld.

Simon Kloos, VV Katwijk
> Lees zijn verhaal

Neem

contact

met ons

op

Ik wil een demo aanvragen