Skip to main content

Waarom je wilt overstappen naar ledenadministratie software

Het beheren van een vereniging, stichting of bond is geen eenvoudige opgave, vooral wanneer het wordt gedaan door toegewijde vrijwilligers. Maar wat als er een manier was om dit proces te stroomlijnen, de efficiëntie te verhogen en tegelijkertijd te voldoen aan alle AVG-normen? Maak kennis met het AllUnited ledenadministratiesysteem – een geavanceerde oplossing die jouw vereniging naar een hoger niveau tilt.

ledenadministratiesysteem allunited

Geautomatiseerde ledenadministratie

Ledenadministratie software biedt jouw vereniging of stichting de middelen om de ledenadministratie effectief en gestroomlijnd te beheren. Het is cruciaal om zorgvuldig om te gaan met de gegevens van jouw leden, en daarom kiezen verenigingen steeds vaker voor een AVG-conform systeem.

Impact van goed ledenbeheer

Een goed ingerichte ledenadministratie zorgt voor rust en maakt het leven van vrijwilligers makkelijker. Daarnaast krijg je veel meer inzicht in de leden, waardoor je administratie en de gehele organisatie van jouw vereniging eenvoudiger wordt.

Optimaliseer en beveilig jouw ledenoverzicht

 • Een goed opgezette ledenadministratie brengt orde en vergemakkelijkt het werk van vrijwilligers. Je krijgt een duidelijker beeld van je leden, wat de administratie en het beheer van jouw organisatie vergemakkelijkt.

Integreer en verwelkom nieuwe leden

 • Met online ledenbeheer kun je nieuwe leden gemakkelijk welkom heten. Dit digitale platform zorgt voor een warme ontvangst en een gestroomlijnde integratie van nieuwe leden in jouw vereniging.

Financieel beheer en contributiesysteem

 • Zorg voor de financiële stabiliteit van jouw vereniging met tijdige contributiebetalingen. Met ledenbeheersoftware kunnen leden gemakkelijk betalen, en er zijn uitgebreidere betaalopties beschikbaar voor grotere organisaties.

Alles-in-één beheersysteem

 • Beheer de volledige administratie van je vereniging vanuit één geïntegreerd pakket. Dit zorgt voor een overzichtelijke administratie en maakt de overdracht van taken aan toekomstige penningmeesters eenvoudig.

Efficiëntie voor de penningmeester

 • Als penningmeester kun je online factureren, betalingsherinneringen sturen en kortingen regelen voor speciale leden, allemaal vanuit één systeem. Dit elimineert de noodzaak voor losse lijsten en handmatige administratie, waardoor jouw taken efficiënter worden uitgevoerd.

ledenadministratie allunited

Het AllUnited ledenadministratiesysteem

AllUnited biedt een zeer uitgebreid systeem voor ledenadministratie met alle functionaliteiten die je nodig hebt. Bovendien hebben we specifieke functionaliteiten voor diverse sporten en verenigingen, zodat onze software perfect bij jouw behoeften past.

Als jouw club AllUnited gebruikt voor ledenadministratie, dan profiteer je van een systeem dat volledig AVG-conform is. Hiermee vereenvoudigen we de naleving van regelgeving en zorgen we dat persoonsgegevens correct worden beheerd.

Professionaliseer jouw vereniging

Omarm onze ledenbeheersoftware en introduceer diverse functies die jouw club naar een hoger plan trekken. Denk aan communiceren via een ClubApp, baanbeschikbaarheid checken, gerichte communicatie, lidmaatschapsbeheer en meer.

De ideale partner voor OMNI-verenigingen

AllUnited is de ideale verenigingssoftware voor OMNI-verenigingen. We bieden een complete suite van functies en hulpmiddelen voor het beheren van lidmaatschappen, evenementen, communicatie en het simplificeren van de doorgaans complexe financiën.

Voordelen voor een ledenadministrateur

Het AllUnited ledenadministratiesysteem is ontwikkeld om jouw rol als vrijwilliger zo simpel en doeltreffend mogelijk te maken. Het is de meest complete software beschikbaar, waarmee je jouw club effectief kunt besturen, waar je ook bent.

Een efficiënt ledenbeheersysteem maakt jouw taken beheersbaar. Voer je taken nauwkeuriger en overal uit. Met een internetverbinding en een computer ben je klaar om te beginnen. Dit is wat je met ons systeem kunt doen:

  • Online relatiebeheer, altijd en overal toegankelijk
  • Verschillende online inschrijfformulieren met foto’s
  • Identificatie van families en ex-leden
  • Gedetailleerde rapporten
  • Synchronisatie met bonden
  • Ledenwijzigingen via individueel ledenprofiel
  • Bekijkrechten voor bestuursleden
  • Uitzonderingen vastleggen

  Ledenadministratie software aanvragen