Skip to main content

Een bestuurswissel: AllUnited staat paraat voor een vlotte overgang

AllUnited heeft regelmatig clubs die een nieuw bestuur introduceren. Een bestuurswissel komt soms gepland, maar dikwijls plotseling. Daarom helpen we jullie graag.
bestuurswissel kinderen

Meteen doen bij een bestuurswissel

Wanneer er een overdracht plaats heeft gevonden is dat mooi, maar zorg er in ieder geval voor dat je als nieuw bestuurslid/nieuwe gebruiker in de AllUnited applicatie kan. Deze toegang kan worden verleend door jullie eigen systeembeheerder. Indien dit niet mogelijk is, kan AllUnited hierbij helpen. Let er dan wel op, dat wij zonder bewijzen dat je daadwerkelijk nieuw bestuur bent, niets aan kunnen passen in de applicatie. Zorg er dus voor dat je kunt bewijzen dat je van het nieuwe bestuur bent en verzoek ons via mail toegang tot de applicatie. Zodra je in het pakket kan, kan je zelf alle oud bestuurders verwijderen of de toegang blokkeren.

LET OP: Wij kunnen dat niet voor jullie doen, dit moet je zelf doen als club stichting of vereniging!

Staat het nieuwe bestuur nog in de kinderschoenen?

De meeste nieuwe besturen hebben wat hulp nodig bij de opstart. Zorg dat je per persoon een ‘bijspijker’ cursus aanvraagt, zodat we de penningmeester, webmaster en ledenadministrateur weer snel op weg kunnen helpen.

Meer weten over de bijspijker cursus? Neem contact met ons op!

Even geen bestuur?

Even geen invulling voor bepaalde functies? AllUnited Extra Services is een dienstverlening waarbij we de uitvoerende taken met betrekking tot facturatie en debiteurenadministratie grotendeels overnemen. Wij doen dit volledig binnen jouw eigen pakket! Dus geen onveilige CSV-export of transacties en altijd direct overdraagbaar.