Voordelen voor jou als webmaster

 1. Optimale werking op desktop, tablet & mobiel
 2. Content plaatsen door commissies, teams & leden
 3. Persoonlijke nieuwsbrief, Clubapp & website
 4. Socialmedia-integratie
 5. Automatische datakoppelingen
 6. Automatische notificaties voor vrijwilligersdiensten
 7. Integratie met administratieve processen
 8. Snel klaar! AllUnited bouwt en onderhoudt

Adaptieve website

Een adaptieve website betreft een website welke zich optimaal aanpast qua weergave en functioneren aan het apparaat (laptop, smartphone of tablet) waarmee de website wordt bezocht. Een traditionele website betreft een website die niet reageert en bij elke website dezelfde website toont. Onze websites werken met allerlei modules. Voorpagina kies je nieuws, Facebook, Twitter, de clubagenda’s, jeugdnieuws, bestuurdersnieuws, de laatste clubfoto’s en veel meer…

 • Altijd actuele informatie zoals nieuws, standen, teams, agenda’s, evenementen, toernooien, etc.
 • Gepersonaliseerde kwalitatieve informatie en gegevens gericht op de ontvanger.
 • Koppelingen met social media en de bekende sportbonden

Kijk voor meer mogelijkheden van de website op de verenigingswebsite pagina.

ClubApp

Iedere club die gebruik maakt van de ClubApp krijgt een eigen appbeheer. Het grote voordeel is dat jij als club zelf bepaalt welke onderdelen zichtbaar worden voor jouw leden, welke menustructuur je wilt en dit alles in de huisstijl van de club.

In de ClubApp wordt gedacht vanuit drie niveaus. Het lid, de vereniging en de sport specifieke wereld. Op al deze niveaus vind je waardevolle en leuke interactie. Daarnaast vind je informatie in de app die wordt gevoed met kennispartners per sport en vanuit het AllUnited systeem. Ten slotte is er ruimte voor eigen sponsoren en eigen huisstijl.

Kijk voor meer mogelijkheden van de App op de ClubApp pagina.

ClubCasting

Clubcasting is de oplossing voor directe communicatie op jouw sportvereniging. Bepaal zelf wat je waar en wanneer uitzendt, zorg voor meer betrokkenheid en promoot je club! Sportief infotainment.

Kijk voor meer mogelijkheden van de ClubCasting op de ClubCasting pagina.

Digitale nieuwsbrief

Niemand bezoekt dagelijks de website van de vereniging. Daarom heeft AllUnited, naast adaptief webdesign, ook de persoonlijke nieuwsbrief ontwikkelt. Dankzij de diepgaande integratie, creëren wij automatisch nieuwsbrieven waarin club, team en persoonlijk nieuws per ontvanger wordt samengevoegd. Zo vergroot je het bereik en verbeter je de kwaliteit van je verenigingscommunicatie.

Zo krijgt elk lid een eigen unieke nieuwsbrief met zijn persoonlijke nieuws, evenementen, lessen, cursussen of zelfs openstaande posten.

Kijk voor meer mogelijkheden in de nieuwsbrief op de Digitale nieuwsbrief pagina.

Gerichte e-mail of sms

Het mogelijk om e-mails of sms-berichten naar teams en/of deelnemers aan lessen te sturen. Het juiste team of de juiste les kan gekozen worden om een email te versturen. Voor sms-berichten moet een apart contract met AllUnited worden afgesloten. (Sms berichten kosten 11 cent per bericht)

Daarnaast is het mogelijk om aan meerdere gebruikers een mail te sturen op basis van het gebruikersprofiel. Bijvoorbeeld iedereen met het profiel ledenadministratie. Ook kan er een mail gestuurd worden naar één gebruiker door de gebruiker te selecteren.

Huisstijl

Losse e-mails kunnen van een verenigingseigen template worden voorzien. Deze template wordt samengesteld in overleg tussen de vereniging en AllUnited. Hiermee is het beoogde doel om de standaard HTML-mailingen te vervangen voor een professionelere mail.

Email adressen

Binnen het e-mailbeheersysteem wordt er een e-mailbox geleverd met een onbeperkte hoeveelheid e-mailadressen. Het aanmaken van de e-mailadressen kan op drie verschillende manieren:

 • POP (inlog op webmail)
 • Forwarding (het doorsturen van de mail naar privé mail)
 • Mailinglist (het doorsturen van de mail naar meerdere adressen).

De meest gebruikte optie is de forwarding waarbij de mail wordt doorgestuurd naar Gmail.

Automatische berichtgeving

Tegenwoordig is iedereen druk er komt het weleens voor dat leden vergeten dat zij zich hebben aangemeld voor een vrijwilligersdienst of evenement. Hoe fijn is het dan om vooraf nog een melding te krijgen welke dienst je wanneer moet draaien/ aan welk evenement je deelneemt.

Met de automatische berichtgeving is het mogelijk om het lid per mail, sms of notificatie in de ClubApp een automatische herinnering te sturen. Of de herinnering een week van tevoren, een paar uur van tevoren of naar afloop wordt verstuurd stelt de vereniging zelf in.

 

Extra diensten voor jou

Verdien extra clubinkomsten via de clubwebsite
AdsToSport is een nieuwe Social Enterprise die verenigingen helpt aan extra inkomsten.

Hoe?

AdsToSport maakt via het verkeer op de website van de clubs contact met de doelgroep.

Een vereniging kan op 3 manieren meedoen:
1. Alleen een html-code op uw website die anonieme data verzamelt
2. Een of meerdere advertentiebanners op de clubwebsite
3. Beide bovengenoemde opties

Uiteraard zijn onze adaptieve websites uiterst geschikt voor het plaatsen van een banner, welke direct geld gaat opleveren.

Klik hier voor de speciale AllUnited aanbieding.

Educatie voor jou

De software van AllUnited zit boordevol slimme trucs! Veel verenigingsprocessen zijn makkelijk en snel te regelen. Al die opties maken de software echter wel complex, dus moet je weten waar je mee bezig bent. Daarom gaan we een uitgebreid cursusprogramma uitrollen.

Benieuwd naar onze cursussen? Check ze hier!

Echte verenigingsadministratie

Wij bieden als enige een geïntegreerde verenigingsboekhouding. IBAN, SEPA en iDeal proef. Met de uitzonderingen die op verenigingen van toepassing zijn, zoals familiekortingen, gespreid betalen, vrijwilligerskortingen etc. Dat maakt alles eenvoudiger en creëert extra mogelijkheden. 

Klaar voor de volgende penningmeester

Met AllUnited heb je een volledig geïntegreerde administratie, waardoor alles eenvoudig overdraagbaar is aan jouw eventuele opvolger. Dit zorgt ook voor meer transparantie en een beter en eenvoudiger financieel bestuur.

Wij nemen graag werk uit handen

Even geen invulling voor de penningmeestersfunctie? AllUnited 'No Worries' is een extra service waarbij we de uitvoerende financiële taken van de penningmeester met betrekking tot facturatie & debiteurenadministratie grotendeels overnemen. Wij doen dit volledig binnen het eigen pakket! Dus de club behoudt altijd het overzicht wat er gebeurt. Kortom altijd 100% continuïteit.

Meer binding

Leden worden tegenwoordig bestookt met informatie en daar moet jij als vereniging maar net tussen komen. Met het sturen van persoonlijk relevant nieuws, bijvoorbeeld wanneer draai ik mijn bardienst , speel ik een wedstrijd of is er een feestavond, is de kans groter dat het lid jouw nieuws leest.

Onze oplossing brengt op een slimme manier ledenbeheer, administratie, website, sporttechnische zaken en communicatie samen. Hierdoor maken we processen eenvoudiger en communicatie levendiger.

Inzichtelijk en overzichtelijk debiteurenbeheer

Werken vanuit één pakket voor de complete administratieve kern, inclusief geïntegreerde boekhouding zorgt voor overzicht per lid, altijd en overal. Daarbij maakt het systeem belangrijke zaken naar leden inzichtelijk om ze te attenderen. Denk aan openstaande posten in de persoonlijke nieuwsbrief of openstaande posten op persoonlijke ledenprofielen op de website en app. 

Onafhankelijk, 100% focus op belang vereniging

Wij ontwikkelen samen met onze verenigingen en begrijpen hoe belangrijk het voor een vereniging is om een ‘eigen gezicht’ te hebben en zich goed te profileren. Om het beste te kunnen bieden, hebben wij gekozen onafhankelijk te zijn, waardoor wij ook open staan voor andere partners van verenigingen. Zo creëer je een win-win.

Gericht op de wereld van morgen

Het AllUnited systeem is eenvoudig uit te breiden naar meerdere administraties binnen één systeem. Een systeem dat kan meegaan met een veranderende markt. Denk aan fusies of het beoefenen van meerdere sporten op één park.

Er valt veel te winnen

Wij geloven dat verenigingen veel meer uit hun club kunnen halen. Het gaat daarbij om integratie en interactie: tussen leden, relaties, partners van de club en natuurlijk met de sportbond (indien van toepassing). AllUnited biedt een breed scala aan mogelijkheden om dit kracht bij te zetten.

Een krachtige, flexibele en persoonlijke facturatietool

Gemakkelijk online (massa)factureren en herinneren. Door de uitzonderingen in de contributies vast te leggen hoef je als penningmeester niet meer te werken met losse lijstjes. Denk aan kortingen voor vrijwilligers, trainers, ereleden etc. of naar rato berekeningen als leden in de loop van het jaar/seizoen lid worden en minder hoeven te betalen.

Betere processen

Door processen zo goed mogelijk te integreren in één pakket voorkom je niet alleen veel dubbel werk, je zorgt ook dat je als bestuur sneller overzicht en inzicht krijgt aangaande de stand van zaken.

Prijsvriendelijk dus verenigingsvriendelijk

AllUnited hanteert al jaren verenigingsvriendelijke prijzen.

AllUnited, een prachtig geïntegreerd systeem voor verenigingen. Makkelijk te leren en te bedienen voor alle leden binnen de vereniging.

- Peter Bos, PAC Rotterdam -

Ik heb AllUnited ervaren als een snelle, leuke, vriendelijke, accurate en zeer deskundig bedrijf dat weet wat de gebruikers willen om zo leden meer te bedienen. Verder hebben ze een prima werkend systeem waarin veel mogelijk is. Top voor elkaar!

- Marten Perdok, LTV Randenbroek -

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Voor iedereen binnen de vereniging biedt onze oplossing voordelen. Ben je benieuwd welke dat zijn? Kies de rol binnen de vereniging en kom er achter wat ons pakket voor jou kan betekenen!