Beheer jouw

Gymnastiekvereniging

met AllUnited

AllUnited is door de KNGU uitgekozen als nieuwe partner voor cluboplossingen. Medio 2019 zullen er koppelingen komen met de KNGU bonds administratie en AllUnited systemen. De bond faciliteert hiermee de grote vraag aan meer mogelijkheden naast Digimembers.

Allunited maakt momenteel de vergelijking tussen Digimembers en AllUnited. Check alvast enkele voordelen voor jouw club verder op deze pagina of vraag het vergelijkingsdocument aan.

Roadshows KNGU

Samen met de KNGU zullen er landelijke roadshows worden georganiseerd.
Maandag 14 oktober in Assen
Dinsdag 15 oktober in Aalsmeer
Woensdag 16 oktober in Wassenaar
Maandag 21 oktober in Breda
Woensdag 23 oktober in Twello

Alvast meer weten over ons pakket?
Bekijk onze pakketten of onze roadmap, neem contact op of lees de blog van OMNIA 2000 

Nu al klant bij AllUnited

FlikFlak, DOS-Amsterdam, Die Haghe, Turning Spirit, Omnia 2000, GV Kralingen, BATO.

Update 12 juli 2019: Diverse clubs hebben nu al gekozen voor een overstap naar AllUnited. Wees er dus op tijd bij en meld je aan!

Hoe wij het

verschil maken

Met oprechte intenties

AllUnited is opgestart in 2002 door ondernemende leden met een achtergrond in finance, techniek en communicatie. Wij willen werkzaamheden van vrijwilligers structureren en drastisch verminderen; dat terwijl professionaliteit en plezier toenemen.

Met een toekomstbestendig fundament

Wij geloven dat de digitale transformatie nog maar net is begonnen en nieuwe innovaties continue optimalisatie afdwingen. Om dat mogelijk te maken hebben we strategisch geïnvesteerd in het fundament van AllUnited: de leden- en financiële administratie.

Slimme online inschrijfformulieren

In de AllUnited applicatie werken we met slimme inschrijfformulieren. Leden geven zich op voor verschillende activiteiten en worden zodra aangenomen direct gekoppeld aan de juiste contributies. Ook stuurt het systeem automatisch berichten terug en heeft het formulier een postcode en Iban checker. Ook handig, inschrijfgeld kan direct geïnd worden met iDeal.

Wij nemen graag werk uit handen

AllUnited No Worries is een extra service waarbij we de uitvoerende financiële taken van de penningmeester met betrekking tot facturatie & debiteurenadministratie grotendeels overnemen. Wij doen dit volledig binnen jouw eigen pakket! De club behoudt altijd het overzicht wat er is gebeurd. Daarmee houd jij tijd over voor andere zaken.

Digitaal inlezen bankafschriften

Binnen de AllUnited applicatie lees je eenvoudig bankafschriften in, inclusief benodigde controles. Het systeem gaat daarna zelf posten vereffenen en is zelflerend. Het systeem herkend ook bankposten en storno’s.

Leden passen gegevens zelf aan

Het fundament van AllUnited is de leden- en financiële administratie. Een steviger fundament bestaat niet. Daarbij denken we na over vrijwilligersgemak. Daarom passen leden zelf hun persoonlijke of financiële gegevens aan alsmede hun privacy instellingen en bepaal je zelf of je daar controles op wilt uitvoeren. Ook vanuit de ClubApp kun je relatiemutaties doorvoeren.

Moderne communicatie

Communicatie is essentieel en bepalend voor elke succesvolle gymnastiekvereniging. Daarom bieden wij gekoppelde adaptieve websites aan waar leden kunnen inloggen, faciliteren we slimme nieuwsbrieven en stuur je push notificaties naar specifieke groepen of teams via de ClubApp. Met narrowcasting voorzie je de sporthal of kantine van het laatste nieuws en toon je je sponsors. Je kunt dus overal en altijd Clubnieuws bekijken, competitie-uitslagen opvragen, inschrijven voor evenementen, bardienst indeling doen en nog veel meer.

iDeal voor facturen en lessen

Met de iDeal module van AllUnited stuur je leden handige betaal links mee op hun facturen. Ook kunnen ze via hun persoonlijke profielen facturen terugvinden en ook direct betalen. Ook de aanmaningen worden voorzien van iDeal links. Dat scheelt de penningmeester bergen werk.

Goede lesplanning

is essentieel

Leden schrijven zich voor de gewenste lessen in. Op basis van de inschrijvingen wordt eenvoudig gepland waar rekening wordt gehouden met accommodaties, lessen, deelnemers, wachtlijsten en proeflessen. Ingedeeld dienen alle betrokkenen worden geïnformeerd. Afhankelijk van hun functie(s) binnen de vereniging mogen zij taken uitvoeren, zoals digitale presentie. En over al die informatie wordt door middel van slimme rapportages het gewenste inzicht gecreëerd om de controle eenvoudig te behouden.

Sneak preview lesplanning 2020

Met transparante kosten

Een vereniging heeft geen winstoogmerk. Dat maakt het financieel besturen van een vereniging niet makkelijker. Bij gebrek aan buffers is er nauwelijks ruimte voor tegenvallers. Daarom is de pricing van AllUnited niet alleen scherp; deze is ook helder. Je wordt niet met verborgen kosten geconfronteerd. Beloofd!

De service desk van AllUnited is goed ingericht: er wordt snel gereageerd en de medewerkers denken mee met de situatie van jouw vereniging. Daarom zijn zij sterk in hun dienstverlening.

Carl Weijer, Omnia 2000
> Lees zijn verhaal

Met support door experts

Weet dat AllUnited altijd voor je klaar staat; niet met een call-center student, maar met échte experts.

> Bekijk wie je verder helpen

Onze oplossing groeit

AllUnited biedt de meest complexe en flexibele oplossing voor verenigingsbeheer.
Bekijk de meest gewaardeerde producten en services.

Ledenadministratie

Alle leden, oud-leden, vrijwilligers, sponsoren, trainers en commissies in één online bestand.

Verenigingsorganisatie

Organiseer cursussen, lessen en houdt de vrijwilligersadministratie bij.

b

Digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrieven welke per ontvanger worden samengesteld.

Financiële administratie

Een volledig geïntegreerde financiële administratie inclusief geïntegreerde boekhouding.

ClubApp

Jouw vereniging in je broekzak.

ClubCasting

De oplossing voor gerichte communicatie in het clubhuis.

Verenigingswebsite

Moderne clubwebsite geïntegreerd met de verenigingsadministratie en mobielvriendelijk.

Zeer adequate reacties en oplossingen op vragen die via het ticket systeem gesteld worden. Leggen duidelijk uit hoe iets werkt en nemen daar ook de tijd voor. Merk dat de professionaliteit hoog in het vaandel staat door steeds met verbeteringen te komen die nodig zijn om onze administratie steeds meer te optimaliseren.

Sjaak van der Pluijm - Atletiek en Wandelvereniging de Kieviten

Neem

contact

met ons

op

Nu al een vraag voor ons? Stuur een bericht. Binnen één werkdag heb je antwoord.

Ik wil een demo aanvragen

Ik blijf graag op de hoogte van de commerciële e-mails van AllUnited B.V.

Met het versturen van dit formulier ga ik akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt en ben ik op de hoogte van de Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van AllUnited B.V.