Beheer jouw

Gymnastiekvereniging

met AllUnited

AllUnited is door de KNGU uitgekozen als nieuwe partner voor cluboplossingen. Begin 2020 zullen er koppelingen komen met de KNGU bonds administratie en AllUnited systemen. De bond faciliteert hiermee de grote vraag aan meer mogelijkheden naast Digimembers.

Allunited maakt momenteel de vergelijking tussen Digimembers en AllUnited. Check alvast enkele voordelen voor jouw club verder op deze pagina of vraag het vergelijkingsdocument aan.

Roadshows KNGU

In oktober en begin november 2019 waren we aanwezig op de KNGU congresavonden.
Assen, Aalsmeer, Breda, Twello en Zoetermeer werden aangedaan.
Een mooi resultaat want ons verhaal werd enthousiast ontvangen.
Bekijk ons verhaal welke we bij deze avonden hebben gegeven.

Nog meer weten over ons pakket?
Bekijk onze pakketten of onze roadmap, neem contact op of lees de blog van OMNIA 2000 

Nu al klant bij AllUnited

FlikFlak, Die Haghe, Turning Spirit Almere, Omnia 2000, GV Kralingen, BATO, AFC Stanfries, CGV Scheveningen, OKK Gorinchem, SV Fier, Vlug en Lenig, SV Twello.

Update 23 januari 2020: De terugkoppeling n.a.v. de KNGU congressen is via een digitale nieuwsbrief verstuurd naar de verenigingen. Avond gemist maar benieuwd naar ons verhaal? Hier is de terugkoppeling te vinden.
Update 7 januari 2020:
Ook de KNGU geeft aan dat de tijd rijp is voor nieuwe softwareoplossingen. Op naar een betere leden- & lesadministratie voor alle gymverenigingen in Nederland! (link)
Update 1 januari 2020:
Op dit moment is de koppeling met de KNGU nog niet gereed. We wachten met de uitrol van AllUnited Club Members tot de koppeling met de KNGU gereed is, daar dit een belangrijk onderdeel is om tijd te besparen en dubbel werk te voorkomen voor gymverenigingen. 
Update 12 juli 2019:
Diverse clubs hebben nu al gekozen voor een overstap naar AllUnited. Wees er dus op tijd bij en meld je aan!

Hoe wij het

verschil maken

Met oprechte intenties

AllUnited is opgestart in 2002 door ondernemende leden met een achtergrond in finance, techniek en communicatie. Wij willen werkzaamheden van vrijwilligers structureren en drastisch verminderen; dat terwijl professionaliteit en plezier toenemen.

Met een toekomstbestendig fundament

Wij geloven dat de digitale transformatie nog maar net is begonnen en nieuwe innovaties continue optimalisatie afdwingen. Om dat mogelijk te maken hebben we strategisch geïnvesteerd in het fundament van AllUnited: de leden- en financiële administratie.

Slimme online inschrijfformulieren

In de AllUnited applicatie werken we met slimme inschrijfformulieren. Leden geven zich op voor verschillende activiteiten en worden zodra aangenomen direct gekoppeld aan de juiste contributies. Ook stuurt het systeem automatisch berichten terug en heeft het formulier een postcode en Iban checker. Ook handig, inschrijfgeld kan direct geïnd worden met iDeal.

Wij nemen graag werk uit handen

AllUnited No Worries is een extra service waarbij we de uitvoerende financiële taken van de penningmeester met betrekking tot facturatie & debiteurenadministratie grotendeels overnemen. Wij doen dit volledig binnen jouw eigen pakket! De club behoudt altijd het overzicht wat er is gebeurd. Daarmee houd jij tijd over voor andere zaken.

Digitaal inlezen bankafschriften

Binnen de AllUnited applicatie lees je eenvoudig bankafschriften in, inclusief benodigde controles. Het systeem gaat daarna zelf posten vereffenen en is zelflerend. Het systeem herkend ook bankposten en storno’s.

Leden passen gegevens zelf aan

Het fundament van AllUnited is de leden- en financiële administratie. Een steviger fundament bestaat niet. Daarbij denken we na over vrijwilligersgemak. Daarom passen leden zelf hun persoonlijke of financiële gegevens aan alsmede hun privacy instellingen en bepaal je zelf of je daar controles op wilt uitvoeren. Ook vanuit de ClubApp kun je relatiemutaties doorvoeren.

Moderne communicatie

Communicatie is essentieel en bepalend voor elke succesvolle gymnastiekvereniging. Daarom bieden wij gekoppelde adaptieve websites aan waar leden kunnen inloggen, faciliteren we slimme nieuwsbrieven en stuur je push notificaties naar specifieke groepen of teams via de ClubApp. Met narrowcasting voorzie je de sporthal of kantine van het laatste nieuws en toon je je sponsors. Je kunt dus overal en altijd Clubnieuws bekijken, competitie-uitslagen opvragen, inschrijven voor evenementen, bardienst indeling doen en nog veel meer.

iDeal voor facturen en lessen

Met de iDeal module van AllUnited stuur je leden handige betaal links mee op hun facturen. Ook kunnen ze via hun persoonlijke profielen facturen terugvinden en ook direct betalen. Ook de aanmaningen worden voorzien van iDeal links. Dat scheelt de penningmeester bergen werk.

Goede lesplanning

is essentieel

Leden schrijven zich voor de gewenste lessen in. Op basis van de inschrijvingen wordt eenvoudig gepland waar rekening wordt gehouden met accommodaties, lessen, deelnemers, wachtlijsten en proeflessen. Ingedeeld dienen alle betrokkenen worden geïnformeerd. Afhankelijk van hun functie(s) binnen de vereniging mogen zij taken uitvoeren, zoals digitale presentie. En over al die informatie wordt door middel van slimme rapportages het gewenste inzicht gecreëerd om de controle eenvoudig te behouden.

Sneak preview lesplanning 2020

Met transparante kosten

Een vereniging heeft geen winstoogmerk. Dat maakt het financieel besturen van een vereniging niet makkelijker. Bij gebrek aan buffers is er nauwelijks ruimte voor tegenvallers. Daarom is de pricing van AllUnited niet alleen scherp; deze is ook helder. Je wordt niet met verborgen kosten geconfronteerd. Beloofd!

De service desk van AllUnited is goed ingericht: er wordt snel gereageerd en de medewerkers denken mee met de situatie van jouw vereniging. Daarom zijn zij sterk in hun dienstverlening.

Carl Weijer, Omnia 2000
> Lees zijn verhaal

Met support door experts

Weet dat AllUnited altijd voor je klaar staat; niet met een call-center student, maar met échte experts.

> Bekijk wie je verder helpen

Onze oplossing groeit

AllUnited biedt de meest complexe en flexibele oplossing voor verenigingsbeheer.
Bekijk de meest gewaardeerde producten en services.

Ledenadministratie

Alle leden, oud-leden, vrijwilligers, sponsoren, trainers en commissies in één online bestand.

Verenigingsorganisatie

Organiseer cursussen, lessen en houdt de vrijwilligersadministratie bij.

b

Digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrieven welke per ontvanger worden samengesteld.

Financiële administratie

Een volledig geïntegreerde financiële administratie inclusief geïntegreerde boekhouding.

ClubApp

Jouw vereniging in je broekzak.

ClubCasting

De oplossing voor gerichte communicatie in het clubhuis.

Verenigingswebsite

Moderne clubwebsite geïntegreerd met de verenigingsadministratie en mobielvriendelijk.

Zeer adequate reacties en oplossingen op vragen die via het ticket systeem gesteld worden. Leggen duidelijk uit hoe iets werkt en nemen daar ook de tijd voor. Merk dat de professionaliteit hoog in het vaandel staat door steeds met verbeteringen te komen die nodig zijn om onze administratie steeds meer te optimaliseren.

Sjaak van der Pluijm - Atletiek en Wandelvereniging de Kieviten

Neem

contact

met ons

op

Ik wil een demo aanvragen