AllUnited is door de KNGU uitgekozen als nieuwe partner voor cluboplossingen. Medio 2019 zullen er koppelingen komen met de KNGU bonds administratie en AllUnited systemen. De Bond faciliteert hiermee de grote vraag aan meer mogelijkheden naast Digimembers.

Allunited maakt momenteel de vergelijking tussen Digimembers en AllUnited. Check alvast enkele voordelen voor jouw club verder op deze pagina of vraag het vergelijkingsdocument aan.

Roadshows KNGU

Samen met de KNGU zullen er landelijke roadshows worden georganiseerd. Wanneer is nog niet bekend, maar zodra er data beschikbaar zijn worden deze hier gepubliceerd. Alvast meer weten over ons pakket? Neem contact op of lees de blog van OMNIA 2000 

Wij deden alvast de vergelijking en zetten de belangrijkste voordelen voor jouw gymnastiek vereniging op een rij:

Slimme online inschrijfformulieren

In de AllUnited applicatie werken we met slimme inschrijfformulieren. Leden geven zich op voor verschillende activiteiten en worden zodra aangenomen direct gekoppeld aan de juiste contributies. Ook stuurt het systeem automatisch berichten terug en heeft het formulier een postcode en Iban checker. Ook handig, inschrijfgeld kan direct geïnd worden met iDeal.

Door bestuurders, voor bestuurders

AllUnited bestaat meer dan 15 jaar en is opgestart in 2002 door ondernemende clubbestuurders met een achtergrond in finance, techniek en communicatie. Doel: werkzaamheden van vrijwilligers structureren en drastisch verminderen; terwijl professionaliteit en plezier toenemen.

Leden passen gegevens zelf aan

Het fundament van AllUnited is de leden- en financiële administratie. Een steviger fundament bestaat niet. Daarbij denken we na over vrijwilligersgemak. Daarom passen leden zelf hun persoonlijke of financiële gegevens aan alsmede hun privacy instellingen en bepaal je zelf of je daar controles op wilt uitvoeren. Ook vanuit de Clubapp kun je relatiemutaties doorvoeren.

Wij nemen graag werk uit handen

AllUnited No Worries is een extra service waarbij we de uitvoerende financiële taken van de penningmeester met betrekking tot facturatie & debiteurenadministratie grotendeels overnemen. Wij doen dit volledig binnen jouw eigen pakket! De club behoudt altijd het overzicht wat er is gebeurd. Daarmee houd jij tijd over voor andere zaken.

Moderne communicatie

Communicatie is essentieel en bepalend voor elke succesvolle gymnastiekvereniging. Daarom bieden wij gekoppelde adaptieve websites aan waar leden kunnen inloggen, faciliteren we slimme nieuwsbrieven en stuur je push notificaties naar specifieke groepen of teams via de ClubApp. Met narrowcasting voorzie je de sporthal of kantine van het laatste nieuws en toon je je sponsors. Je kunt dus overal en altijd Clubnieuws bekijken, competitie-uitslagen opvragen, inschrijven voor evenementen, bardienst indeling doen en nog veel meer.

Digitaal inlezen bankafschriften

Binnen de AllUnited applicatie lees je eenvoudig bankafschriften in, inclusief benodigde controles. Het systeem gaat daarna zelf posten vereffenen en is zelflerend. Het systeem herkend ook bankposten en storno's.

iDeal voor facturen en lessen

Met de iDeal module van AllUnited stuur je leden handige betaal links mee op hun facturen. Ook kunnen ze via hun persoonlijke profielen facturen terugvinden en ook direct betalen. Ook de aanmaningen worden voorzien van iDeal links. Dat scheelt de penningmeester bergen werk.

De service desk van AllUnited is goed ingericht: er wordt snel gereageerd en de medewerkers denken mee met de situatie van jouw vereniging. Daarom zijn zij sterk in hun dienstverlening.

- Carl Weijer, Omnia 2000 -

AllUnited, een prachtig geïntegreerd systeem voor verenigingen. Makkelijk te leren en te bedienen voor alle leden binnen de vereniging.

- Peter Bos, PAC Rotterdam -

Share This