AllUnited is door de KNGU uitgekozen als nieuwe partner voor cluboplossingen. Medio 2019 zullen er koppelingen komen met de KNGU bonds administratie en AllUnited systemen. De Bond faciliteert hiermee de grote vraag aan meer mogelijkheden naast Digimembers.

Roadshows KNGU

Samen met de KNGU zullen er landelijke roadshows worden georganiseerd. Wanneer is nog niet bekend, maar zodra er data beschikbaar zijn worden deze hier gepubliceerd.

Alvast meer weten over AllUnited?

Er zijn al tientallen clubs die inmiddels bij ons team informeren naar de mogelijkheden van ons pakket. Oriënteer je alvast op de mogelijkheden en neem contact op!

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Waarom AllUnited voor mijn gymnastiekvereniging?

Ons pakket groeit en onze visie op gymnastiek spreekt aan! Is jouw vereniging  klaar voor de toekomst? Binnenkort bieden wij het grootste onafhankelijke gymnastiekplatform met mobiele App, koppelingen en handige dienstverlening, zodat jouw vereniging toekomstbestendig en onderscheidend is. Met alles wat een moderne gymnastiekvereniging nodig heeft voor bestuurders, trainers en leden.

Altijd in verbinding met jouw leden

Communicatie is essentieel en bepalend voor elke succesvolle gymnastiekvereniging. Daarom bieden wij gekoppelde adaptieve websites aan waar leden kunnen inloggen, faciliteren we slimme nieuwsbrieven en stuur je push notificaties naar specifieke groepen of teams via de ClubApp. Met narrowcasting voorzie je de sporthal of kantine van het laatste nieuws en toon je je sponsors. Je kunt dus overal en altijd Clubnieuws bekijken, competitie-uitslagen opvragen, inschrijven voor evenementen, bardienst indeling doen en nog veel meer.

Wij nemen graag werk uit handen

AllUnited No Worries is een extra service waarbij we de uitvoerende financiële taken van de penningmeester met betrekking tot facturatie & debiteurenadministratie grotendeels overnemen. Wij doen dit volledig binnen jouw eigen pakket! De club behoudt altijd het overzicht wat er is gebeurd. Daarmee houd jij tijd over voor andere zaken.

Prijsvriendelijk dus verenigingsvriendelijk

AllUnited hanteert al jaren verenigingsvriendelijke prijzen.

De service desk van AllUnited is goed ingericht: er wordt snel gereageerd en de medewerkers denken mee met de situatie van jouw vereniging. Daarom zijn zij sterk in hun dienstverlening.

- Carl Weijer, Omnia 2000 -

AllUnited, een prachtig geïntegreerd systeem voor verenigingen. Makkelijk te leren en te bedienen voor alle leden binnen de vereniging.

- Peter Bos, PAC Rotterdam -

Share This