Skip to main content

3 redenen waarom de automatische bankkoppeling een must is voor jouw vereniging

In de wereld van verenigingsbeheer is financiële administratie een onmisbare schakel. AllUnited heeft deze essentiële taak nu vereenvoudigd en veiliger gemaakt met de introductie van een geïntegreerde bankkoppeling. Deze vooruitstrevende stap is de nieuwste toevoeging aan onze boekhoudmodule. Ontdek hoe de automatische bankkoppeling een winst is voor jouw vereniging.

automatische bankkoppeling IbanXS

Slimme samenwerking met IbanXS

Met trots introduceren we onze samenwerking met IbanXS, een expert in het veilig en eenvoudig verbinden van organisaties met Europese banken. Dankzij hun officiële registratie en licentie van de DNB, kun je erop vertrouwen dat jouw financiële transacties in veilige handen zijn.

Voordelen waar je blij van wordt

We hebben de 3 voornaamste redenen hieronder uitgewerkt:

1. Administratieve verlichting met de bankkoppeling

Droom weg bij het idee van een administratie zonder de rompslomp van handmatige banktransacties. De innovatieve koppeling van AllUnited met IbanXS tilt het financieel beheer van je vereniging naar een hoger niveau. Het resultaat? Meer aandacht voor de kernactiviteiten van je vereniging en een aangename verlaging van de administratieve kosten.

2. Integratie met AllUnited’s Boekhoudmodule

De IbanXS bankkoppeling is een integraal onderdeel van onze boekhoudmodule. Deze module is ontworpen om je een compleet en actueel overzicht te geven en daarmee controle over je financiën. Hierdoor kan je actueel je inkomsten en uitgaven beheren en zijn je rapportages gestroomlijnd.  Met de toevoeging van de bankkoppeling wordt het proces van bankmutaties automatiseren een fluitje van een cent.

3. Vooruit met vertrouwen

Deze ontwikkeling is een getuigenis van AllUnited’s toewijding aan innovatie en gebruiksgemak. Door de integratie van de IbanXS bankkoppeling binnen onze boekhoudmodule, zetten we een nieuwe standaard voor financieel beheer binnen verenigingen. Ben je klaar om de financiële administratie van je vereniging naar een hoger niveau te tillen? Met AllUnited en IbanXS is het binnen handbereik.

Meer voordelen waar je blij van wordt

Geen extra handelingen

Nooit meer extra handelingen meer bij de bank om je bankmutaties op te halen en te verwerken. Dit bespaart je tijd en zo blijft de administratie altijd up-to-date.

Snelle bankintegratie

Zodra de bankkoppeling is geactiveerd, wordt het debiteurenbeheer real-time binnen jouw eigen, vertrouwde AllUnited boekhoudsysteem verwerkt.

Conform veiligheidsnorm

Nieuwe technologieën en protocollen zorgen ervoor dat jouw bankgegevens veilig worden verzonden en opgeslagen. Helemaal anno de 2023 veiligheidsnormen.

Bankkoppeling voor jouw community aanvragen