Voordelen voor jou als sponsorcommissie

  1. Sponsoruitingen beheren op website, app, nieuwsbrief, narrowcasting en terminal
  2. Sponsorcontracten, sponsoren en contactpersonen vastleggen
  3. Facturatie sponsoren via de penningmeester mogelijk
  4. Organiseren eigen sponsorevenementen
  5. Mogelijkheden tot uitzenden commercials in narrowcasting
  6. 100 inch scherm in samenwerking met Xscreen Interactive
  7. Extra clubopbrengsten door partnernetwerk met o.a. Ads2Sports

Sponsoring

Voor een penningmeester en een sponsorcommissie kan een scheiding leggen soms lastig zijn. Een sponsorcommissie wil zoveel mogelijk vrijheid om te handelen naar eigen ideeën. Een penningmeester wil zoveel mogelijk controle behouden vanwege de verantwoordelijkheid over de geldstromen binnen de vereniging. AllUnited kan de mogelijkheid bieden om de sponsorcommissie haar afspraken vast te leggen en financiële afhandeling door de penningmeester te laten verlopen.

Contractbeheer

In praktijk zijn ook de problemen die ontstaan bij de wisselingen binnen de sponsorcommissies lastig te ondervangen. Verenigingen hebben onvoldoende inzage over de huidige afspraken of onvoldoende overzicht van de sponsorcontracten waardoor waardevolle relaties verloren gaan. Binnen AllUnited worden alle zaken vastgelegd waardoor continuïteit wordt gewaarborgd. Een nieuwe (of tijdelijke) verantwoordelijke kan moeiteloos instappen en de werkzaamheden doorzetten.

Meer gemak

Als sponsorcommissie kun je er namelijk voor kiezen om je facturen te laten versturen door de penningmeester, maar wel met jullie eigen opmaak. Sponsorcontracten sla je eenvoudig op bij de relatie, zodat je deze altijd terug kunt vinden of eenvoudig je werk kan overdragen. Ook maak je jullie sponsorpakketten eenvoudig aan in het systeem en koppel je deze aan relaties.

Zo is het binnen no time duidelijk wie er een bord langs het veld, een vlag, banner op de website, advertentie op de clubcasting of ander sponsorpakket heeft.

Liever een eigen AllUnited sponsor administratie? Ook dat kan al voor een heel klein bedrag!

Banner registratie

Sponsoren dienen gecommuniceerd te worden in bepaalde communicatie-uitingen. Dit kan uiteraard fysiek op de club met banners langs de velden of banen. Maar ook digitaal zijn er verschillende sponsoruitingen.

Banner registratie op de adaptieve website

Op de verenigingswebsite is het mogelijk om een banner te plaatsen. Op onze adaptieve websites worden een aantal manieren geboden om sponsors uit te lichten. AllUnited biedt de mogelijkheid om sponsorlogo's en banners te tonen.

Deze banners zijn aanpasbaar in de AllUnited BackOffice. Standaard worden de banners getoond in de footer van de website. Er kan gekozen worden om de sponsorlogo’s vast te zetten, te veranderen als de pagina wordt ververst of continue laten rouleren. Op een desktop worden er zes sponsorlogo’s getoond en op de tablet worden er vier sponsorlogo’s getoond. Daarnaast is kan een hoofdsponsor worden getoond op de homepage of je kan ervoor kiezen een losse sponsorpagina aan te maken voor alle logo’s of een sponsor toe te voegen op een teampagina.

Banner registratie in de ClubApp

Naast de sponsoruitingen op de adaptieve website is het ook mogelijk om de club sponsoren in de ClubApp op te nemen. Per pagina is het mogelijk om een sponsor toe te voegen. Upload het logo, voeg een naam toe en de URL van de sponsor.

Uiteraard is het voor een sponsor heel interessant om te weten hoeveel app-gebruikers de app raadplegen en dus ook de sponsoruiting zien. Met de app-statistieken heb je zicht op hoe vaak de app in de afgelopen maand is gebruikt, het aantal leden dat in de app is geladen en hoeveel nieuwe leden de app hebben geactiveerd.

Banner registratie op de Clubcasting

Ook in de Clubcasting is het mogelijk om de clubsponsors een vaste plaats te geven. Zo kun je jouw sponsoren ruimte geven waar hun logo getoond wordt. Ook kan je bijvoorbeeld de hoofdsponsor de mogelijkheid geven een commercial te plaatsen in de Clubcasting.

Sponsor evenementen

Maak het sponsoren van jouw vereniging nog aantrekkelijker en verbindt de sponsors met elkaar door middel van sponsorevenementen. In het AllUnited systeem gemakkelijk aan te maken als evenement. Deze evenementen bevatten hun eigen inschrijfformulieren waarbij het evenement door de desbetreffende verantwoordelijke overzichtelijk kan worden beheerd.

Extra diensten voor jou

Extra clubinkomsten via crowdfunding

Crowdfunding biedt talloze mogelijkheden voor verenigingen om extra inkomsten te vergaren. Denk bijvoorbeeld aan de financiering van verbeteringen aan jullie complex of, veel kleiner, de trainingsstage van een individueel team. Met het crowdfundingplatform van AllUnited en Sponsorvisie is aan alles gedacht. Alle donaties kunnen eenvoudig via iDEAL en worden automatisch geregistreerd. Je kan één, maar ook meerdere campagnes gelijktijdig voeren.

Er zijn twee kostenmodellen. Een no-cure-no-pay model met variabele vergoeding van 7,5% over de donaties. Hierdoor kunt u zonder financieel risico ervaring opdoen met crowdfunding. Maar je kan ook kiezen voor een vaste vergoeding van € 950,- (excl. BTW) op jaarbasis.

Klik hier voor meer informatie

Verdien extra clubinkomsten via de clubwebsite

AdsToSport is een nieuwe Social Enterprise die verenigingen helpt aan extra inkomsten.

Hoe

AdsToSport maakt via het verkeer op de website van de clubs contact met de doelgroep.

Een vereniging kan op 3 manieren meedoen:

  1. Alleen een html-code op uw website die anonieme data verzamelt
  2. Een of meerdere advertentiebanners op de clubwebsite
  3. Beide bovengenoemde opties Uiteraard zijn onze adaptieve websites uiterst geschikt voor het plaatsen van een banner, welke direct geld gaat opleveren.

Klik hier voor de speciale AllUnited aanbieding.

Educatie voor jou

De software van AllUnited zit boordevol slimme trucs! Veel verenigingsprocessen zijn makkelijk en snel te regelen. Al die opties maken de software echter wel complex, dus moet je weten waar je mee bezig bent. Daarom gaan we een uitgebreid cursusprogramma uitrollen.

Benieuwd naar onze cursussen? Check ze hier!

Echte verenigingsadministratie

Wij bieden als enige een geïntegreerde verenigingsboekhouding. IBAN, SEPA en iDeal proef. Met de uitzonderingen die op verenigingen van toepassing zijn, zoals familiekortingen, gespreid betalen, vrijwilligerskortingen etc. Dat maakt alles eenvoudiger en creëert extra mogelijkheden. 

Klaar voor de volgende penningmeester

Met AllUnited heb je een volledig geïntegreerde administratie, waardoor alles eenvoudig overdraagbaar is aan jouw eventuele opvolger. Dit zorgt ook voor meer transparantie en een beter en eenvoudiger financieel bestuur.

Wij nemen graag werk uit handen

Even geen invulling voor de penningmeestersfunctie? AllUnited 'No Worries' is een extra service waarbij we de uitvoerende financiële taken van de penningmeester met betrekking tot facturatie & debiteurenadministratie grotendeels overnemen. Wij doen dit volledig binnen het eigen pakket! Dus de club behoudt altijd het overzicht wat er gebeurt. Kortom altijd 100% continuïteit.

Meer binding

Leden worden tegenwoordig bestookt met informatie en daar moet jij als vereniging maar net tussen komen. Met het sturen van persoonlijk relevant nieuws, bijvoorbeeld wanneer draai ik mijn bardienst , speel ik een wedstrijd of is er een feestavond, is de kans groter dat het lid jouw nieuws leest.

Onze oplossing brengt op een slimme manier ledenbeheer, administratie, website, sporttechnische zaken en communicatie samen. Hierdoor maken we processen eenvoudiger en communicatie levendiger.

Inzichtelijk en overzichtelijk debiteurenbeheer

Werken vanuit één pakket voor de complete administratieve kern, inclusief geïntegreerde boekhouding zorgt voor overzicht per lid, altijd en overal. Daarbij maakt het systeem belangrijke zaken naar leden inzichtelijk om ze te attenderen. Denk aan openstaande posten in de persoonlijke nieuwsbrief of openstaande posten op persoonlijke ledenprofielen op de website en app. 

Onafhankelijk, 100% focus op belang vereniging

Wij ontwikkelen samen met onze verenigingen en begrijpen hoe belangrijk het voor een vereniging is om een ‘eigen gezicht’ te hebben en zich goed te profileren. Om het beste te kunnen bieden, hebben wij gekozen onafhankelijk te zijn, waardoor wij ook open staan voor andere partners van verenigingen. Zo creëer je een win-win.

Gericht op de wereld van morgen

Het AllUnited systeem is eenvoudig uit te breiden naar meerdere administraties binnen één systeem. Een systeem dat kan meegaan met een veranderende markt. Denk aan fusies of het beoefenen van meerdere sporten op één park.

Er valt veel te winnen

Wij geloven dat verenigingen veel meer uit hun club kunnen halen. Het gaat daarbij om integratie en interactie: tussen leden, relaties, partners van de club en natuurlijk met de sportbond (indien van toepassing). AllUnited biedt een breed scala aan mogelijkheden om dit kracht bij te zetten.

Een krachtige, flexibele en persoonlijke facturatietool

Gemakkelijk online (massa)factureren en herinneren. Door de uitzonderingen in de contributies vast te leggen hoef je als penningmeester niet meer te werken met losse lijstjes. Denk aan kortingen voor vrijwilligers, trainers, ereleden etc. of naar rato berekeningen als leden in de loop van het jaar/seizoen lid worden en minder hoeven te betalen.

Betere processen

Door processen zo goed mogelijk te integreren in één pakket voorkom je niet alleen veel dubbel werk, je zorgt ook dat je als bestuur sneller overzicht en inzicht krijgt aangaande de stand van zaken.

Prijsvriendelijk dus verenigingsvriendelijk

AllUnited hanteert al jaren verenigingsvriendelijke prijzen.

Een overgang naar een nieuw systeem brengt altijd onzekerheden en vragen met zich mee. Zo ook bij de overgang naar AllUnited. Een papieren handleiding volstaat dan niet altijd om alles op te lossen. Gelukkig is er dan een goed bereikbare, vriendelijke en deskundige helpdesk die alles snel oppakt en zorgt dat je weer verder kunt. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de overgang naar AllUnited.

- Paul Maas, TV Strijdo -

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Voor iedereen binnen de vereniging biedt onze oplossing voordelen. Ben je benieuwd welke dat zijn? Kies de rol binnen de vereniging en kom er achter wat ons pakket voor jou kan betekenen!