Voordelen voor jou als ledenadministrateur

 1. Centraal online relatiebestand, altijd & overal bereikbaar
 2. Diverse online inschrijfformulieren met pasfoto's
 3. Herkennen van families & oud-leden
 4. Uitgebreide ledenrapportages
 5. Synchronisatie met (sport)bonden
 6. Ledenmutaties via persoonlijk ledenprofiel
 7. Kijkrechten voor medebestuurders
 8. Vastleggen van uitzonderingen

Relatiebeheer & -behoud

Altijd overzicht! Wij bieden de meest uitgebreide relatieadministratie software op de markt, tegen een zeer scherpe prijs. Alle leden, oud-leden, vrijwilligers, sponsoren, trainers en commissies in één online bestand. Al dan niet gekoppeld aan jouw sportbond. Met handige inschrijfformulieren! Snel, eenvoudig en geldbesparend.

Relatiebeheer

Ingelogde relaties kunnen gemakkelijk hun persoonsgegevens wijzigen. Op die manier blijft de administratie up-to-date. Vanzelfsprekend besluit de ledenadministrateur welke gegevens relaties zelf kunnen aanpassen.

Families

Binnen de administratie is het mogelijk om families samen te stellen. Het systeem doet voorstellen voor de families op basis van postcode en huisnummer. Natuurlijk ben je ook in staat handmatig families samen te stellen. Een familie ontvangt één clubblad en/of één factuur met eventuele familiekorting.

Pasfoto’s

Pasfoto's zijn digitaal toe te voegen bij het inschrijfformulier en kunnen naderhand door het lid zelf worden aangepast. Daarnaast is het mogelijk om pasfoto's digitaal uit te wisselen met bepaalde bonden.

Uitzonderingen

Verder voeg je allerlei zaken omtrent leden toe. Activiteiten, functies, taken, diploma's maar ook vrije velden. Wanneer je alles in AllUnited administreert, sta je sterker en heb je alles op één plek.

Inschrijfformulieren die meedenken

Inschrijfformulieren komen digitaal binnen bij de ledenadministratie. De samenstelling van het formulier is door de vereniging naar eigen wens in te richten. Wachtlijsten en afwijzingen zijn ook mogelijk. Is een lid aangenomen, wordt de facturatie automatisch klaargezet.

Inschrijven met voorkeuren

Naast het inschrijfformulier om lid te worden, is het ook mogelijk om een voorkeur aan te geven. Hierbij kan je denken aan vrijwilligerstaken of een voorkeur voor het te volgen lestype. Is een bestaand lid ingelogd, worden alle bekende gegevens automatisch gevuld en dient slechts de voorkeur te worden doorgegeven.

Routing in inschrijfformulieren

Binnen het inschrijfformulier is het mogelijk om verschillende routes vast te leggen. Achter iedere route is een automatisch bericht gekoppeld, welke het potentiële lid op de hoogte brengt. Deze berichtgeving kan ook gelden voor betrokken gebruikers bij een route.

Inschrijven voor specifieke lessen, cursussen en evenementen

Via de website kan men zich direct inschrijven voor lessen. Bij deze inschrijving wordt onderscheid gemaakt tussen een bestaand lid of niet-lid. Wanneer het bestaand lid ingelogd op de website, kan hij/zij zich direct inschrijven voor de les, de cursus of het evenement. Het lid ontvangt automatisch een bevestiging van inschrijving. Schrijft een niet-lid zich in voor een les, cursus of evenement, dan komt deze eerst bij de ledenadministrateur. Het nieuwe lid dient dan door de ledenadministrateur aangenomen te worden alvorens hij/zij kan worden ingeschreven voor de les, de cursus of het evenement.

Uitgebreide rapportages

Naast het vastleggen van data biedt onze relatie- & ledenadministratie ook overzicht. Zo kan je diverse rapportages rondom de leden en relaties oproepen. Of het nu gaat om leeftijd of een andere persoonskenmerk. Deze selectiecriteria bepaalt de vereniging zelf.

Selectie wizzard

Met de selectie wizard is het mogelijk om gebruikers toegang tot selectieve data te geven, gebaseerd op hun autorisaties/functies. AllUnited levert een aantal standaardselecties maar laat de vereniging vrij in haar inrichtingen. Wie toegang heeft tot welke gegevens en op welke wijze deze gegevens tot output zijn te formeren, is geheel aan de vereniging.

Rapportage maken

Heeft de gebruiker de selectie eenmaal bepaald, wil de gebruiker er een actie mee ondernemen. De mogelijke acties zijn afhankelijk van de ingestelde autorisaties vanuit de beheerder.

De volgende mogelijkheden kunnen hierbij beschikbaar zijn:

 • rapportage op het scherm
 • een gafriek
 • download bestand
 • e-mail versturen
 • sms versturen
 • pushbericht versturen
 • een formulier versturen

Synchronisatie en koppelen met jouw sportbond

Veel sportbonden verplichten verenigingen om bepaalde gegevens van de leden op te sturen. Door middel van een interface kan er een digitale gegevensuitwisseling van de benodigde gegevens van leden plaatsvinden. Een interface is een koppeling tussen twee systemen, een deel van het apparaat dat de communicatie met de gebruiker regelt.

Atletiekunie

Binnen Atletiek wordt er gewerkt met een automatische ledeninterface. Via deze interface worden de nieuwe inschrijvingen, mutaties en afmeldingen automatisch doorgestuurd naar de Atletiekunie. Ook functionarissen worden meegestuurd.

*Let op! Verenigingen die met een automatische interface werken, ontvangen korting van de Atletiekunie per nieuwe aanmelding van een lid.

KNHB

Binnen Hockey wordt er gewerkt met een automatische ledeninterface. Via deze interface worden de nieuwe inschrijvingen, mutaties en afmeldingen automatisch doorgestuurd naar de KNHB. Naast ledengegevens worden ook de teamindelingen doorgegeven en laden we de wedstrijden, standen, uitslagen per team en komen het aantal rode/gele kaarten retour per persoon. Deze koppeling wordt gerealiseerd via het digitaal wedstrijdformulier (DWF).

Met de koppeling met Drillster is het eenvoudig om leden in te schrijven voor scheidsrechtercursussen. Beheer de inschrijvingen via de verenigingswebsite en genereer automatisch een persoonlijke inlog voor op de website van Drillster.

KNLTB

Binnen tennis werken wij nu met geautomatiseerde ledeninterface. Via deze interface worden de nieuwe inschrijvingen, mutaties en afmeldingen doorgestuurd naar de KNLTB. Als ledenadministrateur stuur je deze ledengegevens met één druk op de knop door naar de bond. De bond werkt deze zaken bij en voorziet het lid van een bondsnummer en speelsterkte.
Helaas worden de pasfoto’s op dit moment nog niet meegestuurd naar de bond, omdat de huidige interface dit niet ondersteund.

UPDATE: In kwartaal 4 van 2017 zullen wij kunnen koppelen met de nieuwe interface van de KNLTB waardoor er veel nieuwe mogelijkheden ontstaan omtrent de bondskoppeling.

KNVB

Via de KNVB Dataservice kunnen we wedstrijden, standen en uitslagen naar het AllUnited systeem laden en tonen op de clubwebsite.

*Let op! De dataservice gaat veranderen. Klik hier meer informatie.

Roeien & schaatsen

Voor roeien en schaatsen wordt er hard gewerkt aan een koppeling.

Extra diensten voor jou

No Worries

Wanneer een vereniging totale ontzorging van bestuursactiviteiten wenst, dan kan de vereniging het AllUnited No Worries-pakket aanschaffen. AllUnited biedt binnen dit pakket tijdelijk extra handjes om bepaalde bestuurstaken over te nemen.

Klik hier voor meer informatie

Ledentevredenheidsenquête

In het verenigingsleven staat het lid centraal. Daarom is het belangrijk om voortdurend de vereniging te verbeteren aan de hand van input van de leden/gebruikers, dat jaarlijks vergeleken kan worden. Deze informatie is erg belangrijk voor een goed inzicht. Bovendien voelen leden zich hierdoor gehoord en serieus genomen. Om deze reden biedt AllUnited de vereniging de mogelijkheid gebruik te maken van een uitgebreide vragenlijst en de daaruit voortvloeiende analyses.

 

Het onderzoek compleet uit laten voeren door AllUnited

Het is ook mogelijk om als vereniging een dergelijke enquête door AllUnited te laten uitvoeren. Deze is dan via de website in te vullen en wordt bovendien verstuurd via de nieuwsbrief naar alle leden. Hiervoor heeft AllUnited een standaard sjabloon. Deze kan indien nodig altijd aangepast worden.

 

Het onderzoek zelf kost eenmalig € 250,00 excl. btw.

 

Hiervoor:

 • Maken we de vragenlijst voor jouw doelgroep
 • Zetten we de enquête op de website
 • Mailen we de enquête naar de leden
 • Doen we een opvolgmailing
 • Maken we een rapportage van de belangrijkste bevindingen
 • Bij meer jaarlijks onderzoek kunnen de resultaten met elkaar vergeleken worden
Extra clubinkomsten via crowdfunding

Crowdfunding biedt talloze mogelijkheden voor verenigingen om extra inkomsten te vergaren. Denk bijvoorbeeld aan de financiering van verbeteringen aan jullie complex of, veel kleiner, de trainingsstage van een individueel team.

Met het crowdfundingplatform van AllUnited en Sponsorvisie is aan alles gedacht. Alle donaties kunnen eenvoudig via iDEAL en worden automatisch geregistreerd. Je kan één, maar ook meerdere campagnes gelijktijdig voeren.

Er zijn twee kostenmodellen. Een no-cure-no-pay model met variabele vergoeding van 7,5% over de donaties. Hierdoor kunt u zonder financieel risico ervaring opdoen met crowdfunding. Maar je kan ook kiezen voor een vaste vergoeding van € 950,- (excl. BTW) op jaarbasis.

Klik hier voor meer informatie

Educatie voor jou

De software van AllUnited zit boordevol slimme trucs! Veel verenigingsprocessen zijn makkelijk en snel te regelen. Al die opties maken de software echter wel complex, dus moet je weten waar je mee bezig bent. Daarom gaan we een uitgebreid cursusprogramma uitrollen.

Benieuwd naar onze cursussen? Check ze hier!

Allunited biedt een goed pakket met prima ondersteuning. Problemen worden opgelost en nu ze nauw gaan samenwerken met de KNLTB verwacht ik alleen maar meer gebruiksgemak.

- Bram Gort, ALTB -

AllUnited ervaar ik sinds het 1e jaar dat ik ledenadministrateur ben als een serieuze partner voor de ledenadministratie. Reageren adequaat op vragen en problemen zo die er zijn. Kortom zeer tevreden.

- Wim Kap, MTC BeQuick -

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Voor iedereen binnen de vereniging biedt onze oplossing voordelen. Ben je benieuwd welke dat zijn? Kies de rol binnen de vereniging en kom er achter wat ons pakket voor jou kan betekenen!