Advantage afhangbord

Het meest veelzijdige afhangbord voor en door clubs

Voor en door clubs

Advantage wordt doorlopend geoptimaliseerd

Nieuwe technieken creëren nieuwe mogelijkheden en nieuwe wensen bij gebruikers. De keuze voor je afhangbord is daarmee een strategische. Je wil dat het vandaag state of the art is, doet wat het moet doen maar ook klaar is voor de ontwikkelingen van morgen.

Zien is geloven

Reserveer vanuit huis of waar je ook bent

Of eenvoudig op de club

Advantage gaat verder

Een digitaal afhangbord moet meer zijn dan een online reserveringssysteem van banen. Advantage is slim en maakt het leven van leden en vrijwilligers makkelijker. Ondertussen dient ze meerdere doelen. Flexibel inspelen op de behoeftes van je leden en denk aan het optimaliseren van de bezettingsgraad van de banen en het etaleren van sponsors.

Advantage is veelzijdig
Advantage is wat je wil dat het is. Hij past zich aan jouw wensen en doelstellingen aan. Ook de clubkleuren en het logo kunnen worden toegevoegd.

Baanoverzicht

Een totaal overzicht van alle reserveringen op een scherm. Of het nu gaat om een reservering van een lid, een les of onderhoud. Je vindt dit allemaal terug op het baanoverzicht.

Eerste vrije baan

Voorkomen dat leden vooraf een reservering maken of het reserveren op drukke momenten uitzetten? Met de keuze ‘eerste vrije baan’ is dit mogelijk. Enkel de eerst beschikbare optie wordt getoond en kan worden gereserveerd.

Introducés meenemen

Leden kunnen introducés meenemen én met hun eigen pasje toevoegen aan de reservering. De club kan instellen hoe vaak dit mag én of er voor betaald moet worden.

Online reserveren en daarna vastleggen op de club

Wil je leden online banen laten reserveren? Advantage maakt het mogelijk via de app, website en/of terminal. Tegelijkertijd wil je voorkomen dat banen worden gereserveerd en niet worden gebruikt. Advantage kan je daarbij helpen. Zo kun je eisen dat de baan ter plekke nog wordt vastgelegd; Bijvoorbeeld minimaal een kwartier van te voren.

Wil je dat een baan alleen op de club via de terminal kan worden gereserveerd of vastgelegd? Met Advantage regel je dat eenvoudig in.

Robuust en up to date

De “touch screen” terminal schittert in gebruikersgemak. De bijzonder robuuste Elo touch is maar liefst 21 inch groot en met de magneetstrip lezer log je in met je vertrouwde KNLTB pas. De Terminal is straks wanneer gewenst uit te breiden met diverse mogelijkheden zoals led-verlichting, barcode scanning en zelfs vingerafdruk registratie. Op afstand wordt de terminal up to date gehouden conform het servicecontract waar jouw vereniging voor kiest.

De uitrol van de Hardware wordt gedaan door de KNLTB voor alle KNLTB verenigingen. Commercieel tennispark? Neem dan contact op met onze sales afdeling.

Varieer naar hartenlust

Traditioneel is het maken van tijdschema’s een tijdrovende puzzel die eigenlijk nooit af is. Gedurende het jaar veranderen wensen continu. Ook wil je jeugd op andere tijden laten tennissen en wil je banen blokken voor specifieke gebruikers. Dat is al lastig genoeg voor degene die de schema’s maakt, laat staan voor de leden die het moeten volgen. Via Advantage kan je alle kanten op.

 

  • Maak tijdschema’s aan die je toepast op specifieke dagen
  • Creëer “afhang-restricties” die je toepast op een of meerdere banen
  • Voorzie je baanschema’s van flexibele tijdsloten per aantal spelers
  • Maak vooraf “speciale” dagen aan welke andere tijdschema’s overrulen

Inrichting op maat

Doen wij voor je
Advantage bedient je op wenken. Er kan veel. Dat betekent wel dat onze afhangoplossing speciaal voor jouw behoeften moet worden geconfigureerd. Daar hoef jij je niet druk over te maken. Wij regelen alles voor je in.

Jouw clubkleuren

Kleuren onze oplossing
De kleuren van je club zijn zorgvuldig gekozen en herkenbaar voor je leden. Advantage is je grootste fan en kleurt graag mee met jouw club. Dat maakt afhangen net weer wat leuker en vertrouwder.

Sponsors zijn belangrijk

Advantage geeft ze een podium
Sponsors verdienen aandacht. Niet alleen op en rondom de baan. Ook in je afhangoplossing. Via Advantage geef je banen sponsornamen en krijgen ze als je wilt een prominente plek op de terminal. Ook kun je zelf advertenties van lokale sponsoren plaatsen.

FAQ

Veel gestelde vragen over het Advantage Afhangbord

Waarmee moet ik rekening houden voor en tijdens de installatie?

Naast het eenvoudig afhangen, de koppeling met de AllUnited ClubApp en de beschikking over een groter scherm, biedt het nieuwe Afhangbord de mogelijkheid om op afstand te reserveren en in het WIFI netwerk van de club je reservering te bevestigen. Daarvoor is het IP adres van je WIFI netwerk van belang bij het activeren van de ClubApp.

Ook is het nieuwe scherm een stuk groter en is er dus meer ruimte nodig. Het huidige scherm is 37 cm x 31 cm 9,5 cm (BxHxD). De afmetingen van het nieuwe scherm zijn 52,4 cm, 32,4 cm en 3,8 cm (BxHxD).

Past het nieuwe scherm niet op de huidige plek van uw Afhangbord, dan verzoeken we u om voorafgaand aan de installatieafspraak een nieuwe plek te bepalen waar stroom is (220 volt) en een ethernetkabel (UTP RJ45 met internetverbinding) ligt.

Ook als u via het scherm uw sponsors, clubnieuws en evenementen prominenter in het zicht wilt hebben, raden wij u aan een meer opvallende plek te kiezen voor uw nieuwe scherm.

Kan ik mijn (sponsor)banen hernoemen?

Ja, dat is mogelijk. De namen die wij in eerste instantie meegeven, kan de vereniging zelf aanpassen bij het personaliseren.

Kan ik ook hallen of andere zaken zoals mijn clubhuis verhuren?

Ja, dat kan. Binnen onze applicatie kun je naast banen ook andere “locaties” toevoegen om te verhuren. Alle locaties op je club kun je beschikbaar stellen voor verhuur of reservering door specifieke groepen. Dat kan zelfs via de terminal als je bijvoorbeeld “geautoriseerd” bent om een specifiek object te reserveren.

Zijn trainingen en lessen meteen geblokt op de banen?

Ja. Als jij bijvoorbeeld een training aanmaakt in onze applicatie, een tennisles op baan 5, of een evenement of wedstrijd laat plaatsvinden op een veld, kan deze niet meer worden gereserveerd. Alle locatie onderdelen in onze applicatie zijn geïntegreerd.

Zijn reserveringen over meerdere locaties voor een periode te herhalen?

Dit is afhankelijk van het reserveringstype. Er kunnen beperkingen gelden (bijvoorbeeld bij afhangen), maar voor de meeste reserveringen kunnen meerdere locaties tegelijk over periode worden herhaald. Het is zelfs mogelijk om uitzonderingen te maken bij feestdagen om de reeks te onderbreken.