Ons afhangbord Advantage

wordt doorlopend geoptimaliseerd

Nieuwe technieken creëren nieuwe mogelijkheden en nieuwe wensen bij gebruikers. De keuze voor je afhangbord is daarmee een strategische. Je wil dat het vandaag state of the art is, doet wat het moet doen maar ook klaar is voor de ontwikkelingen van morgen.

Gebruikerswensen zijn onze brandstof. AllUnited ontwikkelt, leert en optimaliseert. Elke dag weer. Zo maken we Advantage, dé oplossing voor elke tennisvereniging. Klaar voor nu, voorbereid op later.

Reserveer vanuit huis of waar je ook bent

Of eenvoudig op de club

Geen vereniging is gelijk

Er bestaat niet iets als dé tennisvereniging. Er bestaat daarom ook niets als dé oplossing.

Vanuit die visie hebben we Advantage ontwikkeld, het afhangbord van AllUnited dat standaardoplossingen overstijgt. Advantage is dermate flexibel ontwikkeld dat het zich aanpast aan de specifieke behoeftes van een individuele tennisvereniging die jaarlijks veranderen, .

"Advantage" gaat verder

Een digitaal afhangbord moet meer zijn dan een online reserveringssysteem van banen. Advantage is slim en maakt het leven van vrijwilligers makkelijker. Ondertussen dient ze meerdere doelen. Flexibel inspelen op de behoeftes van je leden en denk aan het optimaliseren van de bezettingsgraad van de banen en het etaleren van sponsors.

All-in volgens "Advantage"

 • Wordt doorlopend geoptimaliseerd
 • De enige echte flexibele afhangoplossing
 • Verlicht het werk van vrijwilligers
 • Groeit met jouw vereniging mee
 • Flexibel in te stellen per baan, lid of tijdsperiode
 • Afhangen via de ClubApp, website of de Terminal in het clubhuis
 • Moderne Elo Touch 22" display

Advantage is veelzijdig

Advantage is wat je wil dat het is. Hij past zich aan jouw wensen en doelstellingen aan.
Clubkleuren en logo kunnen toegevoegd worden.

Baanoverzicht

Een totaal overzicht van alle reserveringen op één scherm. Of het nu gaat om een reservering van een lid, een les of onderhoud, je vind dit allemaal terug op het baanoverzicht.

Eerste vrije baan

Voorkomen dat leden vooraf een reservering maken of het reserveren op drukke momenten uitzetten? Met de keuze eerste vrije baan is dit mogelijk. Enkel de eerst beschikbare optie wordt getoond en kan worden gereserveerd.

Introducés meenemen

Leden kunnen introducés meenemen én deze met hun eigen pasje afhangen. De club kan instellen hoe vaak dit mag én of er voor betaald (achteraf) moet worden.

Online reserveren en daarna vastleggen op de club

Wil je leden online banen laten reserveren? Advantage maakt het mogelijk via de app, website en/of terminal. Tegelijkertijd wil je voorkomen dat banen worden gereserveerd en niet worden gebruikt. Advantage kan je daarbij helpen. Zo kun je eisen dat de baan ter plekke nog wordt vastgelegd; Bijvoorbeeld minimaal een kwartier van te voren.

Wil je dat een baan alleen op de club via de terminal kan worden gereserveerd of vastgelegd? Met Advantage regel je dat eenvoudig in.

Robuust en up to date

De "touch screen" terminal schittert in gebruikersgemak. De bijzonder robuuste Elo touch is maar liefst 21 inch groot en met de magneetstrip lezer log je in met je vertrouwde KNLTB pas. De Terminal is straks wanneer gewenst uit te breiden met diverse mogelijkheden zoals led-verlichting, barcode scanning en zelfs vingerafdruk registratie. Op afstand wordt de terminal up to date gehouden conform het servicecontract waar jouw vereniging voor kiest.

De uitrol van de Hardware wordt gedaan door de KNLTB voor alle KNLTB verenigingen. Heeft u een commercieel tennispark? Neem dan contact op met onze sales afdeling.

Flexibele schema’s per week, dag of baan..

Varieer naar hartenlust
Traditioneel is het maken van tijdschema’s een tijdrovende puzzel die eigenlijk nooit af is. Gedurende het jaar veranderen wensen continu. Ook wil je jeugd op andere tijden laten tennissen en wil je banen blokken voor specifieke gebruikers. Dat is al lastig genoeg voor degene die de schema’s maakt, laat staan voor de leden die het moeten volgen. Via Advantage kan je alle kanten op.

 

 • Maak tijdschema's aan die je toepast op specifieke dagen
 • Creëer "afhang-restricties" die je toepast op een of meerdere banen
 • Voorzie je baanschema's van flexibele tijdsloten per aantal spelers
 • Maak vooraf "speciale" dagen aan welke andere tijdschema's overrulen

Inrichting op maat

Doen wij voor je

Advantage bedient je op wenken. Er kan veel. Dat betekent wel dat onze afhangoplossing speciaal voor jouw behoeften moet worden geconfigureerd. Daar hoef jij je niet druk over te maken. Wij regelen alles voor je in.

Jouw clubkleuren

Kleuren onze oplossing

De kleuren van je club zijn zorgvuldig gekozen en herkenbaar voor je leden. Advantage is je grootste fan en kleurt graag mee met jouw club. Dat maakt afhangen net weer wat leuker en vertrouwder.

Sponsors zijn belangrijk

Advantage geeft ze een podium

Sponsors verdienen aandacht. Niet alleen op en rondom de baan. Ook in je afhangoplossing. Via Advantage geef je banen sponsornamen en krijgen ze als je wilt een prominente plek op de terminal. Ook kun je zelf advertenties van lokale sponsoren plaatsen.

Vraag hier jouw afhangbord aan

Het meest veelzijdige bord!

Door goed te luisteren naar gebruikers voegen we slimme features toe. Zo hebben we onderstaande features toegevoegd.

Banen delen met andere clubs

Banen delen met je buren?

Het delen van banen tussen AllUnited clubs is al mogelijk. De koppeling met knltb.club clubs is ook in de maak. Clubs kunnen zelf bepalen wie er mag afhangen (senior, junior, allemaal).

Led verlichting

Wel zo handig!

We hebben het Advantage afhangbord inmiddels gekoppeld aan de LED-verlichting van Lumosa, Sport Technologies en AAA-Lux. Philips volgt binnenkort. Andere LED- leveranciers kunnen in overleg snel aangesloten worden als zij met de meshlink-interface (KNLTB) werken.

Bardiensten en laddercompetitie

Advantage houdt je op de hoogte

Advantage regelt niet alleen het afhangen van de banen, maar ook de bezetting van de bar. En vertelt waar je staat in de laddercompetitie.

Analyseer je eigen data

En weet wat er speelt

Optimalisatie van je dienstverlening vraagt om inzicht. Vera geeft je straks uitgebreide rapportage mogelijkheden. De meest gevraagde rapportages zullen wij standaard voor jouw club klaarzetten.

Speelschema’s

Varieer naar hartenlust

Traditioneel is het maken van speelschema’s een tijdrovende puzzel die eigenlijk nooit af is. Gedurende het jaar veranderen wensen continu. Dat is al lastig genoeg voor degene die de schema’s maakt, laat staan voor de leden die het moeten volgen. Via Advantage kan je alle kanten op.

 • Maak tijdschema's aan die je toepast op specifieke dagen
 • Creëer "afhang-restricties" die je toepast op een of meerdere banen
 • Voorzie je baanschema's van flexibele tijdsloten per aantal spelers

Beheer via de terminal

Snel je banen managen

Regen, onderhoud of een andere reden om de baan te blokken/vrijgeven? Dat kan  eenvoudig via de beheerknop op de terminal. Alleen personen die hiervoor rechten hebben, kunnen dit.

w

 

Advantage is ambitieus

Advantage is state of the art, en wil dat blijven. Continu staat ze in verbinding met gebruikers en ontwikkelt ze zich door. Nog geen AllUnited klant & wil je op de hoogte blijven van nieuwe mogelijkheden?

Wat zijn jouw ideeën?

Advantage luistert. Ook naar jou. Maakt niet uit hoe je tennist of welke rol je speelt binnen de vereniging, jij vertegenwoordigt een groep die ervaringen opdoet en wensen ontwikkelt. We horen dolgraag van je. Komt jouw wens overeen met die van veel anderen, dan weten wij wat de volgende feature is die wij gaan ontwikkelen.

Zo eenvoudig reserveer je een baan met je Clubapp

1. Open de App en reserveer

2. Kies je baan en tijd

3. Bekijk je mogelijkheden

4. Bekijk je reservering

5. Voeg spelers toe

6. Bekijk je definitieve reservering

7. Maak je reservering definitief

Nadat je hebt gereserveerd kan je de reservering op de club definitief maken. Dat gaat automatisch als je je in het WIFI netwerk van de club bevindt of kan via de touch screen terminal.

8. Check je baan en gaan!