Voordelen voor jou als trainer/ coach

  1. Inplannen lesgroepen
  2. Inzage communicatiegegevens van jouw trainingsleden
  3. Banen reserveren voor jouw lessen
  4. Beoordeel je pupillen

Trainingen en lessen

Binnen deze functionaliteit kunnen teams aan hun trainingen worden gekoppeld. Behalve een totaaloverzicht verzorgt het systeem automatisch dat elke training op de juiste manier wordt gecommuniceerd via teampagina, persoonlijke webpagina, nieuwsbrief en narrowcasting.  Daarnaast kunnen oefeningen beheerd worden, trainingen worden samengesteld en trainingsrapportages worden gedraaid.

Teamindeling

Binnen AllUnited kunnen teams aangemaakt worden voor elke activiteit. Wanneer teams zijn ingedeeld, kunnen teamactiviteiten (zoals trainingen, wedstrijden of evenementen) naar de agenda’s worden gestuurd. Tevens kan de teampagina bijgehouden worden door de geautoriseerde personen van het team.

Wedstrijden, uitslagen en standen

Een wedstrijdsecretaris beheert de wedstrijdschema’s maar hoeft zich slechts zuiver op de wedstrijden te oriënteren. Het toevoegen van wedstrijdafhankelijke vrijwilligersfuncties (zoals bardiensten, scheidsrechters etc.) kunnen gedaan worden door de verantwoordelijke commissie. De indeling wordt altijd behouden. Zo houd je overzicht

Opladen wedstrijden, uitslagen en standen

Sommige verenigingen zijn afhankelijk van de bond met betrekking tot het plannen van de wedstrijden. Indien deze situatie zich voordoet, probeert AllUnited de werkzaamheden te verlichten. Door de competitiedata zoveel als mogelijk in te lezen binnen AllUnited, ontstaat er minder kans op fouten. Daarnaast scheelt dit tijd voor de vrijwilliger en kan deze wedstrijddata nog worden aangevuld door de vereniging of de teambegeleiders. Daarnaast maakt de interface met de sportbonden het mogelijk om uitslagen en standen automatisch in te laden op de website.

Toernooien en oefenwedstrijden

Voor bijvoorbeeld toernooien en oefenwedstrijden moeten aparte schemafuncties aangemaakt worden. Hier wordt het veld aantal per dag leeg gelaten, omdat dit niet voor bijvoorbeeld iedere vrijdag geldt, maar incidenteel. In dat geval worden de schemafunctie handmatig aan een dag toegevoegd.

Laddercompetitie

De laddercompetitie biedt leden de gelegenheid om singelwedstrijden op de club te spelen tegen andere clubleden. Dit kan in twee verschillende vormen: de welbekende ladder of de piramidevorm. AllUnited ondersteunt beide vormen. Deze functionaliteit is beschikbaar op de adaptieve website en in de ClubApp.

Scheidsrechters

De scheidsrechters kunnen aan een wedstrijd worden toegevoegd. Je kunt een team aan een wedstrijd toevoegen en je kunt een individuele relatie als scheidsrechter aan een wedstrijd koppelen.

Per sport kunnen er verschillen zijn. Dan zijn er niet alleen scheidsrechters nodig, maar ook klokkers of andere vrijwilligers. Dit wordt met dezelfde functie geregeld. AllUnited kan dan op verzoek van de vereniging de veldnaam wijzigen. Dus bijv. klokker in plaats van scheidsrechter.

Trainingsplanning

Binnen deze functionaliteit kunnen teams aan hun trainingen worden gekoppeld. Behalve een totaaloverzicht verzorgt het systeem automatisch dat elke training op de juiste manier wordt gecommuniceerd via teampagina, persoonlijke webpagina, nieuwsbrief en narrowcasting.

Trainingsplanbord

Per activiteit kan een planbord voor trainingen worden aangemaakt. Dit planbord kan bijgehouden worden door de hoofdtrainer en verdere communicatie via de communicatiemiddelen wordt automatisch verzorgd.

Spelers beoordelingen

Het is mogelijk om spelers te beoordelen middels een spelers volgsysteem. Hierin kan je bepalen tot welk niveau de speler behoort. Beoordelingsformulieren hebben pas echt effect wanneer dit wordt bijgehouden en wordt vastgelegd. Ook daarin biedt AllUnited de mogelijkheid van centrale opslag. Zo kunnen technische commissies maar ook spelers zelf hun ontwikkeling monitoren.

Leerlingvolgsysteem

Zwemscholen en zwemverenigingen zijn verplicht om gebruik te maken van een leerlingvolgsysteem. Op deze wijze hebben de ouders inzicht over de voortgang van hun kinderen. Ouders kunnen inloggen op de persoonlijke pagina van het kind er hier zijn/haar voortgang bekijken. Zijn er bepaalde onderdelen nog niet voldoende dan biedt dit een uitgelezen kans voor de ouders om samen met hun kind hierop extra te oefenen. Zijn alle criteria voldoende, dan mag het kind op voor zijn/haar diploma.

Bekijk onze oplossingen

Ledenadministratie

Alle leden, oud-leden, vrijwilligers, sponsoren, trainers en commissies in één online bestand.

Financiele administratie

Een volledig geïntegreerde financiële administratie inclusief geïntegreerde boekhouding.

Verenigingsorganisatie

Organiseer cursussen, lessen en houdt de vrijwilligersadministratie bij.

ClubApp

Jouw club in je broekzak.

ClubCasting

De oplossing voor gerichte communicatie in het clubhuis.

Digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrieven welke per ontvanger worden samengesteld.

Verenigingswebsite

Moderne clubwebsite geïntegreerd met de verenigingsadministratie en mobiel vriendelijk.

Advantage afhangbord [tennis]

Het meest geavanceerde afhangbord op de markt, geïntegreerd met je Website en Clubapp. 

Benieuwd naar onze cursussen? Check ze hier!

Ik heb AllUnited ervaren als een snelle, leuke, vriendelijke, accurate en zeer deskundig bedrijf dat weet wat de gebruikers willen om zo leden meer te bedienen. Verder hebben ze een prima werkend systeem waarin veel mogelijk is. Top voor elkaar!

- Marten Perdok, LTV Randenbroek -

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Voor iedereen binnen de vereniging biedt onze oplossing voordelen. Ben je benieuwd welke dat zijn? Kies de rol binnen de vereniging en kom er achter wat ons pakket voor jou kan betekenen!