Skip to main content

Koppelingen met KNHB, KNVB en KNCB maakt ledenadministratie HBS Craeyenhout eenvoudiger

OMNI-vereniging HBS Craeyenhout koppelt via AllUnited met de KNVB, KNHB en nu ook de KNCB.

HBS Craeyenhout is een voetbal-, hockey-, cricket-, en biljart vereniging met ruim 2000 leden, waardoor er altijd veel gaande is op de club. Binnen OMNI-verenigingen zijn vaak complexe administraties die met meerdere systemen en pakketten worden beheerd. Door de keuze voor het AllUnited Club Manager systeem werkt de club vanuit één centrale oplossing, welke ook weer gekoppeld is aan de systemen van diverse sportbonden.

Nu ook de KNCB is overgestapt naar een bondsapplicatie van AllUnited wisselt de club gegevens uit met maar liefst drie sportbonden. Zowel de KNVB, KNHB en de KNCB.

De KNHB en KNCB ontvangen automatisch de voor de bond benodigde lid gegevens en sturen desgewenst bondsnummers terug bij het aanmelden van een nieuw lid. Een volledig geautomatiseerd proces. Ook worden wedstrijdgegevens opgehaald, welke in de HBS Craeyenhout ClubApp en op de website worden getoond. Bij de KNVB is vanuit AllUnited geen uitwisseling van leden mogelijk, maar worden er wel wedstrijdgegevens en standen opgehaald via de Dataservice.

De AllUnited applicatie meldt alleen de leden aan bij de bonden die de sport daadwerkelijk actief beoefenen, zodat alles conform de AVG gewaarborgd blijft. Ook is er per bond een verwerkersovereenkomst gesloten. Op dit moment koppelt AllUnited met diverse sportbonden in Nederland, maar naar verwachting zullen er komend jaar diverse koppelingen bij komen.