Ledenmodule

Werkt jouw vereniging op dit moment met een administratief pakket van AllUnited en ben je tevreden met de huidige website, maar wil je wel voldoen aan de nieuwe AVG regels? Misschien is onze ledenmodule dan een geschikte oplossing voor jou. Een ideaal verlengstuk waarin leden kunnen inloggen en hun eigen gegevens & privacy instellingen kunnen beheren.

Wat houdt de ledenmodule in

De ledenmodule is een extra laag binnen de AllUnited backoffice welke bereikbaar is via een leden login op de clubwebsite. Leden krijgen met deze module toegang tot hun eigen data en een beperkte functionaliteit, zoals het beheren van de eigen gegevens, inzage in eigen facturen of instellingen rondom hun privacy. Indien gewenst kunnen ook de lessen/ cursussen en online locatiereserveringen opgenomen worden in deze module.

Op welke pakketten kan ik de ledenmodule aansluiten?

Je kan de ledenmodule afnemen wanneer je wilt werken met ons Club Starter (relatieadministratie) of  Club Admin (relatie en financiële administratie) pakket. Wanneer je kiest voor ons Club Manager pakket met een geïntegreerde website, dan zijn deze functionaliteiten al ondergebracht in de geïntegreerde website. De ledenmodule hoeft dan niet aangeschaft te worden.

Aanschaffen?

Stuur een helpdeskticket in via jouw AllUnited systeem of stuur een mail naar ons sales team.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Voor iedereen binnen de vereniging biedt onze oplossing voordelen. Ben je benieuwd welke dat zijn? Kies de rol binnen de vereniging en kom er achter wat ons pakket voor jou kan betekenen!