Skip to main content
BuyUnited een nieuwe dienst van AllUnited

BuyUnited, versterk je club met collectieve inkoop en kennisdeling

Wil jij met de vereniging kosten besparen en tegelijkertijd groeien? Onze gratis ClubScan biedt de uitkomst! Met behulp van onze expertise en inkoopkracht kunnen we jouw club helpen om efficiënter te worden en meer middelen vrij te maken voor belangrijke initiatieven.

Gratis ClubScan
aanvragen

Meld je aan voor de gratis ClubScan via onderstaand formulier.

Dan plannen we een
gesprek in

Bespreek de unieke behoeften en doelen van jouw club.

Gaan wij
aan de slag

Ontvang een op maat gemaakt voorstel met mogelijke besparingen.

Maak jij een
slimme keuze

Overweeg de voordelen en beslis zonder verplichtingen.

Hoe andere clubs besparen en groeien

Ons onderzoek wijst uit dat verenigingen aanzienlijke besparingen hebben gerealiseerd met onze ClubScan. Zo heeft een Amsterdamse club met 1100 leden na onze scan €2.850 bespaard op kosten zoals energie, afvalverwerking, pintransacties en verzekeringen. En er zijn nog grotere successen: een club in Den Haag met 2000 leden realiseerde een besparing van €5.860. Ontdek hoe jouw vereniging van onze ClubScan kan profiteren!

Wat houdt BuyUnited in?

We geloven in de kracht van samenwerking om inkoopvoorwaarden te verbeteren. Door onze collectieve kennis te bundelen, kunnen we zowel kostenbesparingen realiseren als inkomsten verhogen. Met het United Inkoopmodel bieden we besparingsmogelijkheden voor vrijwel alle clubs. Daarnaast blijven we continu zoeken naar extra diensten om clubs in de toekomst nog beter te ondersteunen en te ontzorgen.

De voordelen van BuyUnited

 • Ledenadministratie allunited

  Geheel vrijblijvend

  Niets is verplicht, alles is vrijblijvend. Als vereniging heb je de volledige vrijheid om deel te nemen aan wat je wilt, zonder verplichtingen.

 • Boekhouding allunited

  Voor elke vereniging

  BuyUnited is ideaal voor zowel lokale clubs als landelijke verenigingen. Onze ervaring met beide zorgt voor maximale meerwaarde in onze diensten.

 • evenement allunited

  Volledige transparantie

  Een deel van de opbrengsten die we voor je genereren, gebruikt BuyUnited om kosten te dekken en te verbeteren. We streven naar volledige transparantie.

  Word partner van AllUnited

  Hoe BuyUnited werkt

  De ClubScan biedt een duidelijk overzicht van de huidige inkoopvoorwaarden. We zullen snel laten weten of er verbeterde aanbiedingen mogelijk zijn. We doen dit niet alleen; we werken samen met een gerenommeerde organisatie die al lange tijd succesvol is met collectieve inkoop. Binnen korte tijd weten alle clubs of er besparingen mogelijk zijn en welke dat zijn. In de praktijk zien we dat 80% van de clubs aanzienlijke voordelen behaalt. Er zijn geen verplichtingen om over te stappen, en clubs hebben de volledige vrijheid om zelf te kiezen, rekening houdend met lokale verplichtingen en sponsorafspraken.

  Meld je aan voor de gratis ClubScan

  Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor de gratis ClubScan en zet de eerste stap naar efficiëntere inkoop en kostenbesparingen. Wil je liever eerst even bellen? Dat kan! Je kunt Menno Boermans bereiken op 06 - 22 45 67 16. Hij vertelt graag meer over BuyUnited en hoe we jouw vereniging kunnen helpen.

  Naam*

  Iemand anders binnen jouw club die hierover beslist?

  Geen probleem! Je kunt deze pagina gemakkelijk delen met de juiste persoon. Gebruik de onderstaande opties om deze pagina via WhatsApp of e-mail te versturen.