Beheer jouw

Zwemvereniging

met AllUnited

AllUnited is de snelst groeiende en meest veelzijdige beheeroplossing voor zwemverenigingen in Nederland. Wij bieden niet alleen een ledenadministratie, maar ook een financiële administratie, een communicatieplatform en een leerlingvolgsysteem. Alles geïntegreerd in één pakket en gekoppeld aan de KNZB (via Sportlink). Nu al maken we het verschil voor meer dan 700 verenigingen. We verhogen plezier en besparen tijd en kosten.

Hoe wij het

verschil maken

Met oprechte intenties

AllUnited is opgestart in 2002 door ondernemende leden met een achtergrond in finance, techniek en communicatie. Wij willen werkzaamheden van vrijwilligers structureren en drastisch verminderen; dat terwijl professionaliteit en plezier toenemen.

Met een toekomstbestendig fundament

Wij geloven dat de digitale transformatie nog maar net is begonnen en nieuwe innovaties continue optimalisatie afdwingen. Om dat mogelijk te maken hebben we strategisch geïnvesteerd in het fundament van AllUnited: de leden- en financiële administratie.

Met focus op verenigingen

Hoe service gericht de bond ook is; haar belangen lopen niet altijd synchroon met die van haar leden. Wij zoeken een balans en stellen het verenigingsbelang centraal bij alles wat wij ontwikkelen.

Door samen te werken

AllUnited zoekt elke dag naar mogelijkheden om te verbeteren. Wij zien gebruikerservaringen als de brandstof voor vooruitgang. De samenwerking met verenigingen is procesmatig geborgen in de doorontwikkeling van onze oplossing.

Met transparante kosten

Een vereniging heeft geen winstoogmerk. Dat maakt het financieel besturen van een vereniging niet makkelijker. Bij gebrek aan buffers is er nauwelijks ruimte voor tegenvallers. Daarom is de pricing van AllUnited niet alleen scherp; deze is ook helder. Je wordt niet met verborgen kosten geconfronteerd. Beloofd!

Leerlingvolgsysteem

Binnen zwemverenigingen wordt het steeds belangrijker om de ontwikkeling van de zwemles kinderen bij te houden, ongeacht leeftijd en niveau. De diploma richtlijnen bepalen de prestatieve doelstellingen waar naar gestreefd kan worden. Met deze ontwikkeling is het van belang dat de beoordelingsformulieren actueel zijn en moeten aansluiten op de ontwikkelingen van de zwemmers. Met het leerlingvolgsysteem van AllUnited, onderdeel van het Club Manager pakket, leg je alle punten waarop beoordeeld dient te worden vast en geef je hier een waardebepaling aan mee.

Met support door experts

Weet dat AllUnited altijd voor je klaar staat; niet met een call-center student, maar met échte experts.

> Bekijk wie je verder helpen

“Een alomvattend systeem waarin je de hele vereniging bij elkaar hebt. Geen rompslomp achteraf maar direct goed op orde en concreet!”

Thijs Cost, ZPC de Rog

 

Niet voor elke

vereniging

AllUnited wil zich duurzaam doorontwikkelen en wil het verschil blijven maken vandaag én morgen. Daarom werken we uitsluitend voor verenigingen met ambities die wij mogelijk kunnen maken. Doorgaans zijn dat verenigingen vanaf 200 tot 21.000 leden.. Mogen er ook 100.000 zijn, maar die club bestaat niet.

Onze oplossing groeit

AllUnited biedt de meest complexe en flexibele oplossing voor verenigingsbeheer.
Bekijk de meest gewaardeerde producten en services.

Ledenadministratie

Alle leden, oud-leden, vrijwilligers, sponsoren, trainers en commissies in één online bestand.

Verenigingsorganisatie

Organiseer cursussen, lessen en houdt de vrijwilligersadministratie bij.

Beoordelen

Beoordeel zwemlessen, prestaties, teams, lessen, oefeningen en meer. Inclusief handige rapportages en presentie.
b

Digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrieven welke per ontvanger worden samengesteld.

Financiële administratie

Een volledig geïntegreerde financiële administratie inclusief geïntegreerde boekhouding.

ClubApp

Jouw vereniging in je broekzak.

ClubCasting

De oplossing voor gerichte communicatie in het clubhuis.

Verenigingswebsite

Moderne clubwebsite geïntegreerd met de verenigingsadministratie en mobielvriendelijk.

“Fijn bedrijf en software pakket. Geduldige begripvolle medewerkers die de tijd nemen om je op weg te helpen het pakket te leren kennen.”

Gijsbert Remmelzwaal – DEZWEMLES.NL

Neem

contact

met ons

op

Ik wil een demo aanvragen