Beste Bestuurder,

Via deze brief informeren wij jou graag over het feit dat, vanaf 01 januari 2018, op al onze contracten nieuwe algemene voorwaarden van toepassing zijn.

Door veranderingen in de wet- en regelgeving wordt het behartigen van de belangen van onze relaties op het gebied van de bewerking van persoonsgegevens complexer. Om dit goed te kunnen waarborgen, hebben wij een verwerkersovereenkomst toegevoegd aan de nieuwe algemene voorwaarden. Daarnaast heeft AllUnited in het laatste jaar een enorme groei doorgemaakt, waardoor wij de algemene voorwaarde omtrent onze supportvraagstukken hebben aangepast.

Om die reden zijn de algemene voorwaarden opnieuw opgesteld. Deze nieuwe voorwaarden zijn van toepassing op al onze contracten en vind je hier: Algemene Voorwaarden

Wij adviseren deze voorwaarden te lezen. Mocht je jezelf niet kunnen vinden in de inhoud van de voorwaarden dan verzoeken we je, binnen 14 dagen na ontvangst van deze brief, ons hierover schriftelijk te berichten.

Indien wij binnen 14 dagen na heden niets hebben vernomen, vertrouwen wij erop dat je akkoord gaat met de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden op de tussen jouw vereniging en AllUnited bestaande overeenkomsten, alsmede dat je deze brief hebt ontvangen.

Met vriendelijke groet,
William van Rijn
Commercieel directeur AllUnited B.V.