In de ClubApp Plus waren de wedstrijden, uitslagen en standen al op te vragen per team, maar vanaf heden is het ook mogelijk om het totale wedstrijdprogramma en alle uitslagen te tonen van de vereniging. De nieuwe wedstrijdmodule maakt dit mogelijk.

Met het filter kies je zelf welke wedstrijden je wilt zien in dit overzicht. Kies je sport of sporten, uit- en of thuiswedstrijden, alle teams of alleen jouw favoriete teams! Gaaf toch!

Instellingen in het appbeheer
Als appbeheerder kan je deze nieuwe module eenvoudig toevoegen.
Kies in het menu voor + toevoegen, selecteer de module WEDSTRIJDEN en voeg deze toe aan jouw menu.

Werking in de ClubApp
Open de module in de app en je ziet direct een overzicht van alle wedstrijden die op het programma staan. Wil je hier een filter op aanbrengen, klik dan rechts bovenin het scherm en maak jouw eigen filter. Heb jij de gewenste filter, dan kan een specifieke wedstrijd openen, de details bekijken en de wedstrijd toevoegen aan de agenda op jouw telefoon. Ook de details van een uitslag kan je raadplegen door op de specifieke uitslag te klikken.

Let op! Deze module werkt alleen in de ClubApp Plus en Premium. Daarnaast moeten de teams, wedstrijden en uitslagen zijn vastgelegd in jouw AllUnited systeem. Op dit moment is deze functie beschikbaar voor cricket, hockey, voetbal, tennis & waterpolo.