Het vrijwilligersrooster is grondig aangepakt. Dit is in het laatste stadium van ontwikkeling en is/wordt tussen nu en zeer binnenkort live gezet. Dit betreft zowel de website als de BackOffice.


Wat is veranderd in de BackOffice?
Voorheen werden de vrijwilligersdiensten altijd gekoppeld aan de hoofd- of in sommige gevallen andere activiteit van de vereniging. Voor sommige verenigingen werkte dit prima, maar voor diverse verenigingen werkte dit absoluut niet logisch. Daarom is/wordt dit naar keuze los gekoppeld. Nu kunnen er diensten aangemaakt worden die wel gekoppeld zijn aan een activiteit, maar het is nu ook mogelijk om diensten los aan te maken. 

Het voordeel hiervan is dat je hier alle relaties/teams kan koppelen voor de dienst, zonder dat ze perse deelnemen aan een activiteit. Je kan daarbij nu ook diensten koppelen buiten het schema van een activiteit om. Denk aan schoonmaak/onderhoud van het terrein of clubhuis in de vakantieperiode, wanneer alles stil ligt.


Wat is veranderd binnen de website?
Een veel gehoorde wens van veel verenigingen. Vanaf nu is de bardienst met uitklapmogelijkheid keurig per maand te zien. Dus geen ellenlange pagina meer waar je doorheen moet scrollen.


N.B. Hoewel wij alle voorzorg hebben genomen en er alles aan gedaan hebben om het te voorkomen: Deze wijzigingen zijn wel dusdanig ingrijpend geweest, dat er mogelijk iets niet meer goed staat bij de hiervoor aangemaakte diensten. Mocht dit het geval zijn bij jullie vereniging, neem dan gelijk contact met ons op. Dan trekken we het recht.