Goed nieuws: Het nieuwe afhangbord van AllUnited zit in een afrondende fase.

 

De eerste versie van het AllUnited afhangbord is zo goed als klaar.


Huidige status

Na de eerste pilot(s) bij tennisclubs bleek de flow nog wat aangepast te moeten worden. Een flinke ingreep, maar wel één die zorgt voor een snellere afhandeling. Op dit moment wordt er gewerkt aan twee verbeteringen van het afhangbord, te weten:

  • Tijdsafhankelijke sloten die variëren bij het aantal deelnemers
  • Een andere werkwijze voor de gebruikers (leden), zodat er een beter aanbod kan worden gedaan op basis van het aantal spelers

Zijn deze wijzigingen doorgevoerd, dan vragen wij een bredere groep verenigingen deze functionaliteit te testen. Indien succesvol rollen wij het afhangbord uit onder alle tennisverenigingen. 

Als AllUnited gebruiker krijg je de mogelijkheid tot een online afhangbord (gekoppeld aan de website of op iPad) en kan je de afhangoplossing activeren in de AllUnited ClubApp.

Wil je fysiek blijven afhangen via een terminal met paslezer?
Dit is straks mogelijk op een 21 inch touch screen. Hierover volgt later meer informatie.

Wat kan ik nog meer verwachten?
Het nieuwe afhangbord van AllUnited wordt gereed gemaakt voor bardiensten, de laddercompetitie en meer. Maar eerst wordt er voor gezorgd dat je als club gewoon vertrouwd kunt afhangen. Hier hebben wij nog enkele maanden voor. Tot die tijd vragen wij nog even jouw geduld.

Club Webware
De verenigingen die nu nog gebruik maken van het Club Webware systeem hebben een bericht ontvangen waarin wordt ingegaan op de nieuwe koppelingen met de KNLTB en keuzes voor afhangborden.