Contributies zijn vanaf nu nog eenvoudiger aan te passen met uitzonderingen. Heeft jouw vereniging uitzonderingen in de contributie die elke periode weer terugkomen, dan kan er nu ook gebruik gemaakt worden van nieuwe instellingen bij de contributie. Vanaf nu kun je uitzonderingen maken per team, status (checkbox), een factor of naar rato en diverse kortingen geven, waarbij het AllUnited systeem alles voor je uitrekent. 

Denk daarbij aan kortingen op basis van een:

  • Checkbox

Bijvoorbeeld iemand is erelid of lid van verdienste en dit wordt met een checkbox op de relatiekaart aangegeven bij diverse waarden.

  • Een factor

Dit kan gebruikt worden als het bedrag telkens weer anders is. Bijvoorbeeld bij boetes, studentenkorting, een teambedrag dat door het aantal deelnemers moet worden gedeeld en bedragen op basis van het aantal uren dat men traint.

  • Naar rato

Bijvoorbeeld als leden later in het seizoen lid worden.

  • Teams

Afwijkende teambedragen voor prestatieteams.

  • Kortingen

Leden die aan meerdere activiteiten deelnemen, familiekorting en korting op basis van de betaalwijze.

 

Praktische toepassing

Met deze omzetting hebben we ons pakket nog flexibeler gemaakt zodat we ook qua contributies (bijna) alle uitdagingen aan kunnen. 

Het kan zijn dat niet alle opties bij de contributie zichtbaar zijn. Dan is het nodig de instellingen aan te passen. Raadpleeg hiervoor de handleiding (klik hier) of stuur een helpdeskticket in, zodat wij jullie kunnen ondersteunen. Deze regeling kan overigens ook toegepast worden voor het ophogen van contributies.