Het is nu mogelijk om meerdere inschrijfformulieren te genereren. Zo kunnen er naast een inschrijfformulier voor nieuwe leden ook inschrijfformulieren gemaakt worden voor vrijwilligers, voor de tenniscompetitie om een team in te laten schrijven, voor sponsoren om zich in te schrijven voor bepaalde sponsorpakketten en voor de lessen.

Dit is alleen mogelijk indien ook de website van AllUnited wordt gebruikt, omdat deze inschrijfformulieren via het menu van de website gekoppeld worden.

Voor de volgende opties kunnen inschrijfformulieren gemaakt worden.

 1. Nieuwe leden/relaties. Kan dus ook gebruikt worden om relaties voor een nieuwsbrief aan te laten melden. Dan is het relatietype geen lid.
 2. Inschrijving voor lessen op basis van lestypes. Zo kan er dus per lestype een ander inschrijfformulier gemaakt worden.
 3. Inschrijving activiteiten bijv. een team voor de competitie bij tennis
  Als een teamcaptain de bondsnummers van zijn team weet, dan kan hij/zij inloggen op de website en in één keer het hele team aanmelden. Op basis van de bondsnummers wordt gelijk gekeken of de relatie in AllUnited bestaat en worden de juiste gegevens erbij gehaald.
 4. Inschrijving functionarissen
  Bijvoorbeeld vrijwilligers voor de functie van scheidsrechter of coach. Er kan dan aangegeven worden voor welke functie men zich inschrijft
 5. Sponsorcontracten
  Daarmee kunnen sponsoren zich aanmelden voor een bepaald sponsorpakket.

In alle gevallen kunnen dus meerdere inschrijfformulieren gemaakt worden.

Bij relaties bijvoorbeeld naast het inschrijfformulier voor nieuwe leden ook een inschrijfformulier voor de nieuwsbrief of voor kennismakingsbijeenkomsten.

Voor de lessen, zodat de jeugdlessen gekoppeld kunnen worden aan de pagina’s voor de jeugd en de lessen voor senioren aan de pagina’s voor de senioren.

Aangezien deze functionaliteit zo geïntegreerd is met de website van AllUnited, is deze functionaliteit alleen beschikbaar voor verenigingen die ook de website van AllUnited gebruiken.

Kan je niet wachten om hiermee aan de slag te gaan? Bekijk hier de handleiding

Heb je daarnaast nog vragen, dien ze dan in via ons ticketsysteem.

Share This