Binnen 3 weken knalde onze Dominic samen met TVStrijdo de nieuwe website van deze tennisclub in de lucht. Een puike prestatie waarin zowel de Club als Dominic een pluim verdienen voor de samenwerking. En dat is nog niet alles want TVStrijdo.nl zit in het nieuwste jasje van AllUnited. Een nieuwe webtemplate die we aan ons assortiment toevoegen. Wij blij, Strijdo blij. 

Het komt niet vaak voor dat we binnen 3 weken een website volledig live hebben met alle content, links en waarbij alles ingericht en werkend is. Mede dankzij een hardwerkend vrijwilliger bij Strijdo en de zoals zij zelf aangaven sublieme service van AllUnited en in het bijzonder onze Dominic werd de nieuwe webiste binnen no time uit de grond getrapt.

En het resultaat mag er zijn. De nieuwste template van AllUnited met een bewegende full screen slider, overzichtelijk design, strakke kleurtjes, opvallende teasertekst een modern lettertype en veel meer. Uiteraard super geschikt voor mobiel en tablet en super flexibel met ons nieuwe 3 trapsmenu. 

En ook is TVStrijdo live met onze TennisclubApp die flink wordt gebruikt door de leden. AllUnited helpt nu bij het starten van de laddercompetitie en het activeren van de zoek een tennis maatje functies in de App en op de site. 

 

Voor meer info check www.tvstrijdo.nl

Ook interesse in deze nieuwe web template? Neem dan contact met ons op!