Goed nieuws voor onze tennisverenigingen. De nieuwe Tennis ClubApp ‘Start’ voor zowel iPhone als Android is offcieel vrijgegeven.

De Tennis ClubApp ‘Start’ biedt jouw club of park een ideale manier voor één op één communicatie met de leden en relaties.

Zo kunnen leden direct het laatste club- en tennisnieuws lezen, de clubagenda inzien, clubtoernooien zien en worden continu op de hoogte gehouden van clubnieuws op Social Media zoals Facebook en Twitter. Of daag iemand uit en volg de laddercompetitie waar je in speelt. Uiteraard is het sturen van een ‘push’ notificatie ook opgenomen.

Echt je eigen ClubApp
De eerste verenigingen zijn enthousiast over de mogelijkheden om zelf je menu’s in te richten en aan te passen en ook wordt er veelvuldig gespeeld met achtergrond afbeeldingen, startschermen en kleurtjes.

Actuele baancondities dankzij webcam
Er zijn al ruim 40 Apps live en de eerste gave eigen toepassingen zijn al werkend. Zo koos TV de Bocht ervoor om hun LIVE webcam toe te voegen in de App, zodat leden de actuele baanconditie en bezetting kunnen bekijken.

Wij zullen de leukste ideeën en toepassingen in de komende periode met jullie delen.

Binnenkort
Binnenkort wordt ook de ClubApp Plus gelanceerd met de mogelijkheid om sponsoren toe te voegen, standen en teams te bekijken en nog veel meer.

Nog niet aangevraagd?
Heb je de App nog niet besteld? Doe dat dan nu door hier te klikken.
De App kan al binnen een dag operationeel zijn!