Let op! Vanuit de KNHB zijn er nieuwe teambenamingen geïntroduceerd. Deze benaming heeft vooral betrekking op de H2 en D2 teams die gekenmerkt worden als opleidingsteams.

 

Wat is er veranderd
De tweede heren- en damesteams, die gekenmerkt zijn als opleidingsteams, hebben een nieuwe benaming gekregen. Waar je voorheen H2 of D2 had wordt dit nu [naam vereniging] H2 (O). Bijvoorbeeld HC HBR H2 heet nu in de KNHB-competitie: Berkel-Rodenrijs H2 (O).  

 

Oplossing
Binnen AllUnited hebben wij een vertaalslag gemaakt, waardoor de benamingen van de teams worden aangepast. In principe zou je hier niets van moeten merken, maar het kan zijn dat je bij het inladen van het wedstrijdschema een foutmelding krijgt voor deze teams. Indien dit het geval is horen wij dit graag via een ticket van jullie, zodat wij dit kunnen oplossen. 

 

Geldt dit ook voor mijn club?
Wil jij controleren of dit ook voor jouw club geldt, ga dan naar de standenmotor van de KNHB. Zoek hier op jouw club en selecteer bij teams het gewenste team. Staat hier een (O) achter, dan geldt deze wijziging ook voor jouw club.