Pushberichten naar je teams! Vanaf nu beschikbaar in de ClubApp.

In de ClubApp was het al mogelijk om handmatig groepen aan te maken en deze een pushbericht te sturen. Om dubbel werk te voorkomen worden nu de teamindelingen van AllUnited automatisch in de app geladen. Wanneer je een pushbericht vanuit het appbeheer stuurt kan je dit naar alle leden sturen of een specifiek team.

Een wens van vele verenigingen en erg handig met afgelastingen, oproepjes, uitnodigingen en meer. 


Praktische toepassing:

Wanneer de module “Meldingen” in de app is geactiveerd kan je als beheerder een pushbericht sturen. Open de module meldingen –> Klik op +Verstuur een melding –> schrijf het bericht en voeg eventueel een foto toe.

Kies nu naar wie het bericht gestuurd gaat worden. Is dit iedereen of naar groepen. Kies je voor groepen, dan opent er een extra scherm. In dit scherm komen de groepen die handmatig zijn aangemaakt en de teams uit de administratie in AllUnited naar voren. Selecteer de gewenste groep(en).

Ga nu verder met de laatste stap: wanneer te versturen. Staat alles ingesteld klik dan op toevoegen. Het bericht wordt dan gestuurd op het gekozen moment en naar de geselecteerde groepen.


Let op! Deze functie werkt alleen in de ClubApp Plus & ClubApp Premium i.c.m. AllUnited Club Manager.


FAQ: Wat zijn pushberichten?

Pushberichten bereiken de ontvanger meteen op het lockscreen van de smartphone of in de app. Via pushberichten wordt het mogelijk om leden snel en gratis te berichten met relevante informatie. Hierbij moet je denken aan het onverwacht uitvallen van banen, maar ook een reminder dat jij als vrijwilliger een bardienst moet draaien of dat er een feestavond plaatsvindt op de club.