Leden van MSTV Stennis reserveren banen op tennisclub van MLTC Ready in Maastricht.

De studententennisvereniging MSTV Stennis maakt al jaren gebruik van de banen van het tennis complex van MLTC ready in Maastricht. In samenwerking met AllUnited werd ervoor gezorgd dat het nieuwe afhangbord (Touch screen voor het maken van reserveringen) nu ook de leden van MSTV Stennis herkent. Dit zorgt ervoor dat leden van MSTV Stennis ook digitaal banen kunnen reserveren.

De studenten kunnen nu ook gewoon inloggen op het bord of op de website en hun banen reserveren, waarbij de baanbezetting altijd actueel is. Zo voorkom je teleurstelling en werk je aan optimale bezetting. Waarbij MLTC ready de regie kan voeren of en wanneer de studenten gebruik mogen maken van welk type banen.

Het “leden” delen is net klaar en getest, maar kan eenvoudig uitgerold worden naar meerdere clubs. Je kunt per club ook koppelingen leggen met meerdere clubs om een grote tennis community te bouwen en tennisclubs en parken te verbinden. Voorlopig werkt de koppeling alleen tussen AllUnited pakketten.

De functionaliteit wordt straks ook voor andere sporten of markten interessant aangezien het delen en gebruiken van elkaars accommodaties door leden steeds vaker voorkomt. Denk bijvoorbeeld aan een voetbalclub waar de leden in de winter op de naastgelegen tennisbaan kunnen tennissen.

Voor meer informatie kijk op https://www.allunited.nl/afhangbord/