Goed nieuws! Naast de traditionele manier van het zoeken in onze enorme handleiding hebben we een nieuwe functionaliteit ontwikkeld. Daardoor wordt het zoeken in de handleiding vereenvoudigd. Ook is er een meer overzichtelijke weergave van alle hulp artikelen gemaakt die hopelijk gaat zorgen voor meer en eenvoudigere hulp.

De oranje knop rechts aan je scherm {{Hulp nodig}} opent onze nieuwe zoektool. Hier kun je zoeken op woorden of zaken die je zoekt, waarbij je direct de artikelen te zien krijgt die deze woorden in de titel of het artikel hebben. Via de knop Open is het daarna mogelijk om de hulpfunctie in een nieuw scherm te openen of de hulpfunctie als website te openen. Via de knop Overzicht kom je in een overzicht van de aanwezige hulpartikelen.

De zoekfuctie is voorlopig voorzien van de volgende functies:

  1. Spellingscontroles, zoeken op woorden die lijken op andere woorden (denk aan bijvoorbeeld bardoensten ipv. bardiensten)
  2. Enkel artikel layout, simpelweg een link naar 1 artikel en niet meer.
  3. Betere layout, zorgt voor makkelijker lezen en beter overzicht.
  4. Categorieën, zorgt ervoor dat we pagina’s onder 1 naam kunnen tonen. Bijvoorbeeld website
  5. De korte uitleg over het artikel geeft aan waar het over gaat. (Nog niet volledig).
  6. Specifieker zoeken, als ik zoek op een woord met een – teken ervoor, zoals editor -nieuwsbrief, dan haalt die de resultaten van de nieuwsbrief eruit.

Wij hopen hiermee de handleiding overzichtelijk te tonen en de vele mogelijkheden van AllUnited goed onder de aandacht te brengen. Wij hebben onlangs al vele artikelen een nieuwe naam gegeven, maar werken dagelijks aan verbeteringen. Zo zijn de hulp artikelen met diverse stappen bijvoorbeeld lastig in kaart te brengen. Ook daar werken we aan. Kom je zelf een artikel tegen dat onlogisch is, een andere naam nodig heeft op heb je andere tips? Schiet een ticket in! Dan gaan wij ermee aan de slag.

Toch nog behoefte aan de oude handleiding? Check m hier: https://pr01.allunited.nl/manual.php 

We horen graag van jullie!