Goed nieuws voor gebruikers van onze vrijwilligers planmodule. We hebben enkele handige aanpassingen gedaan aan de (bar)diensten-module. Zo kun je leden en vrijwilligers zich nu laten inschrijven voor diensten zonder dat je daar een AllUnited website voor nodig hebt. Dat gaat via de ledenmodule die je via een aparte url kunt benaderen. In de handleiding vind je terug hoe je dit precies doet.

Via deze handige ledenmodule kunnen mensen zich na inloggen, inschrijven maar vanaf nu ook diensten vrijgeven om door anderen over te laten nemen. Vrijgeven van een dienst doe je door de dienst op te zoeken in de lijst en daarna op je naam te klikken. Zodra je de dienst beschikbaar hebt gesteld voor overnemen, komt er een sterretje bij te staan wanneer je zelf ingelogd bent. Andere leden herkennen over te nemen diensten, door de onderstreepte diensten.

Ook hebben we twee handige instellingen toegevoegd. Zo kun je nu een inschrijfperiode instellen, waarbinnen er ingeschreven kan worden op diensten en kun je instellen dat er niet ingeschreven kan worden op overlappende diensten. Daarmee voorkom je dat leden zich inschrijven voor diensten die tegelijkertijd lopen.