De laddercompetitie is bijna niet weg te denken bij een tennisvereniging of tennispark. Plezier en competitief bezig zijn, waarbij je tegen afwisselende tegenstanders speelt. En voor de club zeer interessant, omdat het leden met elkaar in contact brengt. Ook blijkt dat leden die deelnemen aan de laddercompetitie langer lid blijven bij de club.

Reden genoeg om onze laddercompetitie te ontwikkelen. En te integreren in onze nieuwe Tennis ClubApp & op jouw adaptieve clubwebsite, met twee vormen van competitie (piramide en ladder).  Altijd inzicht in wedstrijden, uitdagingen en natuurlijk de ladder stand!

[youtube;hXIVHK3y0bQ;100;js]

Praktische toepassing
Bij de start van de laddercompetitie staan de namen van de spelers in een “ladder/piramide”opgesteld. Als na het spelen van een wedstrijd de volgorde op de ladder verandert, wordt deze gepubliceerd op de adaptieve clubwebsite en in de ClubApp Start, zodat men kan zien wie de ladder aan het beklimmen dan wel aan het afdalen is.

Inschrijven
Het werkt eenvoudig. In AllUnited maakt de wedstrijdmanager/commissie een wedstrijd aan met een uiterste inschrijfdatum. Het tennislid meldt zich aan via de clubwebsite en wordt ingedeeld in de tennisladder(s) van de club.

Laddercompetitie in de verschillende AllUnited paketten
Maakt jouw verening gebruik van het Club Admin pakket is het enkel mogelijk om de laddercompetitie aan te bieden in de ClubApp Start. Werkt jouw club met Club Manager en een adaptieve website, dan kan de laddercompetitie ook getoond worden op de website. Op deze manier biedt je leden die geen gebruik maken van de app wel de mogelijkheid deel te nemen aan de laddercompetitie.

Laddercompetitie aanmaken
Om de laddercompetitie op de juiste wijze aan te maken in jullie administratie hebben wij een handleiding “laddercompetitie” aangemaakt. Deze handleiding is terug te vinden in de BackOffice –> Beheer –> Handleidingen.

Veel tennisplezier gewenst!