AllUnited zoekt jou!

AllUnited Is de grootste onafhankelijke leverancier van verenigingsmanagement applicaties in Nederland. We bouwen aan slimme software waarin verenigingen, stichtingen en bonden administreren, communiceren en organiseren. Inclusief website en App.

We zijn marktleider in tennis, atletiek en schaatsen en groeien razendsnel. Naast het leveren van software leveren we extra diensten voor clubs waarbij we bijvoorbeeld de financiële administratie uit handen nemen.
Vanwege flinke groei, zoeken wij een enthousiaste hands-on support en implementatie medewerker.

Als (jr.) support medewerker, help je onze clubs met uiteenlopende vraagstukken en de inrichting van het systeem. Ook maak je handige support video’s.

Jij:

– Vindt snel je weg in software applicaties
– Bent stressbestendig
– Hebt MBO/HBO werk of denk niveau
– Kan goed werken in een team
– Hebt affiniteit met (financiële) administratie

De sfeer bij AllUnited

Binnen AllUnited werken we met een gezonde dosis humor en teamspirit. Hard werken en lekker wandelen aan het strand worden afgewisseld. En een goeie lunch natuurlijk. Waarbij je onze speciale AllUnited avonden echt niet mag missen! Ons team is jong, enthousiast en staat altijd klaar als onze klanten of collega’s daarom vragen.

Kom jij ons ambitieuze bedrijf versterken?

AllUnited groeit hard. Durf jij het aan om je te verdiepen in onze huidige software. Denk jij binnen no time onze aanwas van nieuwe klanten te kunnen helpen met de beste support, en ben je super flexibel? Dan zoeken we jou! Bij voorkeur doe je ook nog aan sport of heb je iets met clubs of verenigingen.

Stuur je sollicitatie met CV naar William van Rijn, William@AllUnited.nl;
Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.