Beste Hockeybestuurder

Graag geven wij je hierbij een kwartaalupdate over AllUnited. Met nieuws over AVG, een uitnodiging voor een Hockey Informatie Avond (HIA), de aanstelling van een nieuwe lead developer en tenslotte nemen wij je mee in een aantal belangrijke ontwikkelingen voor de hockeymarkt, waaronder de eerste versie van ons nieuwe planbord.

AVG Ready

Afgelopen periode was AVG een overheersend punt op onze agenda. Veiligheid en privacy zijn altijd een belangrijk issue voor ons geweest, maar de veranderde Europese wetgeving impliceerde ook voor ons dat we een aantal complexe wijzigingen moesten doorvoeren. Inmiddels zijn alle cruciale AVG ontwikkelingen gerealiseerd en kunnen wij met een gerust hart melden dat wij ‘AVG Ready’ zijn.

Nieuwe Lead developer

Ook hebben we een nieuwe lead developer aangenomen om ons ontwikkelteam uit te breiden. En nu de Hockeybond breekt met Lisa hopen we in de toekomst op een meer open en flexibele manier te koppelen met de bondsapplicatie.

Uitnodiging Hockey Informatie Avond (HIA) 

Graag nodig ik jullie uit voor onze Hockey informatie avond in Juni. Aanwezig daarbij is ook Marcel Huijkman, onze nieuwe lead developer. Hij is op het gebied van IT-development nu verantwoordelijk voor ontwikkelingen binnen de hockeymarkt.

Graag horen wij wat beter of anders kan aan onze oplossing. En wat de grootste prioriteit zou moeten hebben. Een open avond waar we het beste uit elkaar halen.

Daarbij gaan wij u ook meenemen in een 20 tal op korte termijn geplande Hockey ontwikkelingen. Kun jij ons laten weten of je wel/ niet aanwezig kunt zijn?

Ook zoeken we een enthousiaste klankbordgroep die gezamenlijk meedenkt over de Hockey mogelijkheden binnen AllUnited.

Graag hoor ik persoonlijk of jij en andere bestuursleden aanwezig willen zijn, zodat ik aan de hand van de clubs een gepaste locatie kan kiezen en via een datumprikker de beschikbaarheid kan peilen. Meld je dus even aan door mij persoonlijk een mail te sturen via william @ allunited.nl . (Ook als je alleen deel wil uitmaken van de klankbordgroep.)

Nieuwe ontwikkelingen

Daarnaast een update van nieuwe ontwikkelingen.

Project HBS Craeyenhout ; Een vergelijking met LISA

Al enige tijd is omni-vereniging HBS Craeyenhout overgegaan naar de AllUnited applicatie. Voetbal en cricket zijn inmiddels volledig over, en nu volgt de laatste stap, de Hockeytak. Samen met de communicatie- en scheidsrechterscommissie en het wedstrijdsecretariaat van HBS Crayenhout hebben wij gezamenlijk gekeken naar de belangrijkste verschillen tussen LISA en AllUnited. Dit heeft geresulteerd in een lijst met 20 aanpassingen die we deze zomer gaan doorvoeren. Deze delen we graag met jullie op de informatie avond.

Enkele essentiële onderdelen die noodzakelijk zijn, zijn inmiddels ontwikkeld. Zo is er een overzichtelijk planbord gebouwd, een nieuwe grid weergave mogelijkheid en de selectiewizard.

1e versie planbord live, activeer hem nu. 

Het nieuwe planbord is een eerste belangrijke stap voor de wedstrijd en exploitatie commissie.

Een volledig geïntegreerd overzicht met alles (wedstrijden, trainingen, bardiensten, events) wat er op je club plaatsvind op specifieke locaties met de mogelijkheid om de locaties te blokkeren, reserveren, verhuren etc.

Eerste clubs enthousiast

Er is een pilot gedraaid met 2 hockeyverenigingen die het planbord wilde gebruiken voor exploitatie en accomodatiebeheer, en inzicht in de veldplanningen voor wedstrijden en trainingen wilde. Nu de HCWV en NHC succesvol werken met het planbord willen we jullie ook graag uitleg geven over de werking. Neem indien je dit wilt telefonisch contact op met AllUnited (of stuur een ticket in) Wij activeren hem graag en binnen no time toon je de veldbezetting op je website of narrowcasting.

De volgende stap is om het planbord te kunnen gebruiken voor het plannen van de wedstrijden aan de hand van de KNHB wedstrijdlijsten, welke daarna eenvoudig kunnen worden ingegeven in Sportlink. Ook daarover meer op de informatie avond.

Met sportieve groet,

William van Rijn

Commercieel directeur