Sinds januari 2016 heeft AllUnited drie nieuwe koppelingen gemaakt voor de hockeyclubs. Zo is er nu een koppeling met de online webbassed trainingstool van Hockey Academie, bent u maar één klik verwijderd van het Digitaal Wedstrijd Formulier in de mobiele app en worden de administratieve handelingen gemakkelijker bij de inschrijvingen voor scheidsrechtercursussen via Drillster.

Op de achtergrond zijn er nog meer ontwikkelingen gaande voor de hockeyclubs. Houd de updates komende tijd goed in de gaten.

Koppeling met Hockey Academie
Hockey Academie heeft een gemakkelijke koppeling met AllUnited. Hierdoor kunt u heel gemakkelijk alle trainers / coaches en spelers importeren naar de Hockey Academie webbassed tool en worden deze automatisch gekoppeld aan de juiste teams.

Koppeling Digitaal Wedstrijd Formulier
In de nieuwe versie van de Mijn Club app hebben wij een koppeling gegenereerd met het digitaal wedstrijd formulier. Deze link is te vinden onder het tabblad ‘meer’ in de app. Met slechts één klik komt u bij het gewenste scherm.

Koppeling met Drillster
Nu nog makkelijker leden inschrijven voor scheidsrechtercursussen. Beheer de inschrijvingen via de verenigingswebsite en genereer automatisch een persoonlijke inlog voor op de website van Drillster. Klik hier voor de uitleg in de handleiding.

Let op het betreft hier www.hockeyacademie.nl en niet http://www.hockey-academy.nl