Voor grotere verenigingen met veel ingeplande wedstrijden was het in het verleden niet altijd even makkelijk om scheidsrechters of velden in te delen. Er was altijd maar een weergave en volgorde. De wedstrijden werden getoond op eerst thuiswedstrijden en dan tijdstip van spelen en vervolgens de uitwedstrijden en dan tijdstip van spelen. Maar dat hebben we vereenvoudigd met een handig filter. 

Nu kan je als wedstrijdindeler in een bovenliggend filter heel snel zoeken naar een bepaald team, aangeven of je in het schema alleen de uitwedstrijden of alleen een bepaald veld wilt zien. Ook kan je aangeven dat je de ‘afwijkende (vriendschappelijke)’ wedstrijden wilt zien of afgelaste wedstrijden. Handig als je bijvoorbeeld alle wedstrijden op veld 4 wil aflasten. 

Door bij het schema zelf op ‘Teamcode’ te klikken, zie je een overzicht gesorteerd op team. Zo kan je ook sorteren op Uit/Thuis, Veld en Tijd. Door een tweede keer erop te klikken draait de volgorde om. Wil je alles hersteld hebben naar de oorspronkelijke indeling dan klik je op de button ‘Leeg filter’.

Voor onze hockeyverenigingen

Binnen het wedstrijdschema zien jullie bij de gespeelde wedstrijddagen nu naast de gespeelde wedstrijden helemaal rechts te zien of het DWF al dan niet volledig is afgerond en zo niet door welke partij niet. Dit zie je doordat er bij deze partij (Thuis/Uit/Scheidsrechter) een rood icoon met een kruis erdoor staat. Bij de wel afgeronde zaken zie je een groen icoon met een vinkje.