Ook je clubnieuws, uitslagen, programma’s en standen op je mobiel? Download nu de AllUnited Mijn Club App; dé verenigings App in Nederland voor Tennis, Hockey, Voetbal, Atletiek, Zwemmen, Handbal, Basketball en meer.

De App voor AllUnited Compleet verenigingen
De Mijn Club App is alleen voor clubs/ verenigingen die AllUnited gebruiken. Leden kunnen nu snel clubnieuws, -teams, -competities, -standen, -informatie en –agenda inzien. 

Volg je vereniging en volg je team(s) – altijd en overal
Met de Mijn Club App heb je altijd en overal eenvoudig toegang tot verenigingsnieuws, agenda’s evenementen en meer. En dat is nog niet alles. Jouw persoonlijke agenda, teaminformatie, standen, programma’s, trainingstijden en meer zijn allemaal eenvoudig en snel te vinden.

De applicatie is gekoppeld aan je AllUnited platform. Aangesloten clubs kunnen de App activeren en zo hun leden toegang geven tot al hun club en persoonlijke data. 

  • Je voegt eenvoudig nieuwe teams aan je bestaande lijst toe
  • Filtert op je eigen team in programma en uitslagen
  • Ziet altijd de laatste uitslagen, het actuele wedstrijdprogramma en de laatst bijgewerkte stand
  • Volledige lijst met uitslagen en programmagegevens bekijken van jouw club
  • Gemakkelijk programma en uitslagen delen via een bericht op Facebook en/of een tweet via Twitter

Gegevens te persoonlijk?
Vanuit diverse verenigingen is aangegeven dat ze liever niet willen dat persoonlijke gegevens getoond worden. Om deze reden zijn deze gegevens bij voorbaat nu uitgezet. Wil je deze als vereniging toch tonen? Dit kan je instellen via de backoffice. Ga hiervoor naar “Instellingen” >> “Blok Algemeen” >> “API-instellingen”. Hier kan je  het tonen van persoonsgegevens deblokkeren. Dit kan op twee niveaus. Dus je zou bijv. ook kunnen bepalen dat de gegevens van bestuur/commissieleden wel getoond mogen worden en de rest niet of vice versa.

Inloggen
Om de App te gebruiken dien je eenmalig in te loggen met hetzelfde persoonlijke e-mailadres en wachtwoord als op je verenigingswebsite. Indien je nog geen gebruikersnaam en wachtwoord hebt, dien je je eerst op je eigen clubsite te registreren.