Als AllUnited hebben wij maar één doel: jouw vereniging beter maken. Door processen eenvoudiger en communicatie persoonlijker te maken. En dat doen wij nu al voor circa 300 tennisverenigingen (circa 200.000 leden).  Om dit te bereiken is het voor ons van belang om goed met de KNLTB te integreren. Afgelopen periode hebben wij daarom intensief contact gehad met de bond omtrent interfaces.

Goed nieuws voor AllUnited verenigingen
Vorige week hebben wij van de KNLTB (Erik Poel en nieuwe IT manager Martijn van der Sluis) goed nieuws ontvangen. Zij hebben aangegeven dat wij volledig toegang krijgen tot de nieuwe kern applicatie. Een applicatie die nu ontwikkeld wordt en begin 2017 operationeel zal zijn. De KNLTB maakt het hiermee mogelijk dat je straks geen dubbelwerk meer hoeft te doen.

Legio nieuwe integratiemogelijkheden
Via het nieuwe platform is het straks mogelijk om vanuit AllUnited automatisch ledenmutaties, functionarissen en pasfoto’s uit te wisselen. Maar er wordt meer mogelijk, zoals het inschrijven voor toernooien, doorgeven van wedstrijd uitslagen en het inzien van competitiestanden en uitslagen.

Geen integratie huidige XML interface
AllUnited zal niet gaan integreren met de recent ontwikkelde XML interface van de KNLTB. Gezien de korte overbruggingsperiode van een paar maanden naar het nieuwe systeem zien wij dit ook niet als een groot probleem.

Jouw belang staat voorop
Zeer gelukkig zijn wij met deze ontwikkeling. Eindelijk kunnen wij positief antwoord geven aan een groot aantal verontruste verenigingen die bang waren voor een beperkte data-integratie met de KNLTB. Hierdoor zouden AllUnited verenigingen in hun ogen zwaar benadeeld worden. Dit zal volgens de KNLTB niet het geval zijn.

Twijfel of vragen
Wij hopen jou met dit goede nieuws gerust te hebben gesteld. Mocht je dit niet zijn, dan ben jij uiteraard vrij om zelf in contact te treden met de KNLTB.


Weet je niet hoe?

Op de website van de KNLTB vind je hierover meer informatie. Wij hebben in deze mail alvast twee voorbeelden toegevoegd.
Informatie over de ledenraad
Informatie over de organisatiestructuur

Zodra er meer bekend is omtrent de nieuwe interface, zullen wij u uiteraard een update geven.

 

Met sportieve groet,

 

William van Rijn
Commercieel Directeur