Op verzoek van vele verenigingen hebben wij de gewenste uitbreiding gemaakt waarmee de terugkerende memoriaalboekingen nog gemakkelijker kunnen worden ingeboekt, wat een tijdsbesparing oplevert voor de vrijwilligers.

 

Praktische toepassing
Als je een terugkerende boekingen hebt, zoals grote verenigingen die ook personeel in dienst hebben, dan heb je een maandelijks terugkerende memoriaalboeking om de salarissen te boeken. Dit zijn vaak documenten met meer dan tien regels met verschillende grootboekrekeningen.

Als je één keer zo’n boeking hebt gemaakt, dan kun je het vinkje template aanzetten en dan bewaart AllUnited niet alleen de boeking, maar maakt er ook een template van. In de volgende maanden, roep je dan het gewenste template op. Je hoeft dan alleen nog de bedragen en de datum aan te passen. De grootboekrekeningen en de omschrijvingen kunnen dan opnieuw gebruikt worden.

Hetzelfde geldt voor inkoopfacturen. Veel verenigingen krijgen periodiek dezelfde soort facturen binnen. Bijv. inkoop voor de bar. Dan heb je verschillende soorten inkoop, die je op aparte grootboekrekeningen bij wilt houden. Of de energie nota met gas, water en licht.

 

Activeren
Deze functionaliteit is gemakkelijk te activeren. U heeft nu de mogelijkheid om bij een (inkoop) factuur of financieel document een vinkje aan te zetten bij template. Hierdoor kunnen templates in het systeem worden vastgelegd, zodat deze opgeroepen kunnen worden als je een zelfde soort boeking wilt maken.