Functionaliteiten MijnKNLTB in de AllUnited Tennis ClubApp

Zoals je wellicht al weet zal de bekende MijnKNLTB app per 1 september 2018 verdwijnen. Maar niet getreurd, want AllUnited heeft deze functionaliteiten opgenomen in haar ClubApp. Hierdoor breng je niet alleen jouw clubnieuws onder de aandacht, maar kunnen competitieleden ook bekijken hoe zij ervoor staan in de competitie, wanneer zij de volgende wedstrijd moeten spelen en aan welke toernooien zij meedoen. Alles centraal vanuit één plek.

AllUnited Tennis ClubApp

De AllUnited Tennis ClubApp maakt het leven van leden gemakkelijker, omdat zij eenvoudig vanaf hun telefoon het wedstrijdprogramma, de standen en uitslagen van alle KNLTB competities kunnen inzien. Daarnaast hebben de leden toegang tot al hun (persoonlijke) informatie. Alles vanuit één centrale plek. Altijd en overal toegankelijk.

Voor de vereniging is de Tennis ClubApp een ideaal communicatiemiddel, want het biedt de mogelijkheid om naast clubnieuws en evenementen, via pushberichten te communiceren met leden, zodat je leden altijd op de hoogte zijn van het laatste actuele nieuws of belangrijke mededelingen.

Aan de AllUnited Tennis ClubApp wordt nog hard ontwikkeld. Zo zal het op korte termijn mogelijk worden om favorieten spelers en teams te gaan volgen in de MIJN KNLTB module, het baanoverzicht te tonen en een baan te reserveren. Daarnaast werkt de KNLTB ook nog hard aan een mogelijkheid tot het invoeren van de uitslagen van de competitie. Wanneer dit gereed is, zal AllUnited deze mogelijkheid ook toevoegen aan de app.

Sneak preview Mijn KNLTB module

Mijn KNLTB activeren

Om deze module in de ClubApp te kunnen activeren moet de vereniging uiteraard gebruik maken van de AllUnited Tennis ClubApp. Maakt jouw vereniging hier nog geen gebruik van, vraag de app dan nu aan via sales@allunited.nl.

Maakt jouw vereniging wel al gebruik van de Tennis ClubApp van AllUnited, dan kan je deze module eenvoudig activeren in het appbeheer. Ga als appbeheerder dan naar +toevoegen en voeg de module MIJN KNLTB toe aan jouw menu.

Let op! De Mijn KNLTB module is standaard opgenomen in de ClubApp Plus en Premium. Maakt jouw vereniging gebruik van de gratis variant van de ClubApp, dan heb je twee opties:

  1. Schaf de module Mijn KNLTB aan voor €5,95 per maand door in het appbeheer de module toe te voegen.
  2. Upgrade naar Plus voor €14,95 per maand en krijg direct alle andere modules tot jouw beschikking.