Clubcasting is de oplossing voor directe communicatie op jouw sportvereniging. Bepaal zelf wat je waar en wanneer uitzendt, zorg voor meer betrokkenheid en promoot je club! Sportief infotainment.

Iedereen , altijd en overal op de hoogte

Een groot informatiescherm in de kantine leent zicht uitstekend voor wedstrijdschema’s, uitslagen, de hoofdsponsor, laatste nieuwtjes, kleedkamerindeling, evenementen, de daghap, Pupil van de week, de jarigen, video’s en natuurlijk buienradar!

Ook in het sponsorhome

In het sponsorhome toon je uiteraard het laatste sponsor nieuws, maar ook uw sponsorevenementen, sponsor van de week, sponsorpakketten en de sponsor van de wedstrijdbal.

 clubcasting

Sportief infotainment dat je zelf volledig beheert! 

AllUnited Clubcasting kan je volledig zelf aanpassen en opbouwen. Je voegt eenvoudig extra sheets toe en kunt onbeperkt aantal diashows maken. Allemaal in de stijl van de vereniging.

Daarnaast biedt AllUnited de mogelijkheid om verschillende templates te tonen op verschillende schermen als er meerdere TV’s of projectiemogelijkheden binnen de kantine (of andere ruimte) zijn.

Tijdsgestuurd vertonen

Met het ingenieuze tijdsplansysteem kun je per sheet instellen welke dag of tijd deze getoond wordt. Zo kun je sheets alleen op specifieke dagen en of tijden tonen.

Feeds

Maak je schermen compleet met de volgende widgets:  

Widgets