AllUnited zoekt jou!

AllUnited is de grootste onafhankelijke leverancier van verenigingsmanagement applicaties in Nederland. We bouwen aan slimme software waarin verenigingen, stichtingen en bonden administreren, communiceren en organiseren. Inclusief ClubWebsite en ClubApp. We zijn marktleider in tennis, atletiek en schaatsen en groeien razendsnel.

Vanwege flinke groei, zoeken wij een enthousiaste hands-on junior Web team medewerker. 

Als junior support medewerker, bouw je Clubwebsites, beantwoord je vragen over de websites, onze app en ons zelfgemaakte cms.

Jij:

  • Bent handig met HTML & CSS
  • Hebt minimaal MBO werk of denk niveau
  • Kan goed werken in een team
  • Kan goed communiceren
  • Bent leergierig

De sfeer bij AllUnited

Bij AllUnited werken we met een gezonde dosis humor en teamspirit. Hard werken en lekker wandelen aan het strand worden afgewisseld. En een goeie lunch natuurlijk. Waarbij je onze speciale AllUnited avonden echt niet mag missen! Ons team is jong, enthousiast en staat altijd klaar als onze klanten of collega’s daarom vragen.

Kom jij ons ambitieuze bedrijf versterken?

AllUnited groeit hard. Durf jij het aan om je te verdiepen in onze huidige software. Denk jij binnen no time onze aanwas van nieuwe klanten te kunnen helpen met de beste support, en ben je super flexibel? Dan zoeken we jou! Bij voorkeur doe je ook nog aan sport of heb je iets met clubs of verenigingen.

Stuur je sollicitatie met CV naar William van Rijn, William@AllUnited.nl;

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld