Het is zover! Vanaf heden is het mogelijk om in de ClubApp van AllUnited het baanoverzicht te tonen en banen te reserveren. Om dat niet elke vereniging de leden de mogelijkheid wilt geven om banen vanuit huis te reserveren zijn er twee modules te activeren. Eén voor enkel het baanoverzicht en één voor het overzicht inclusief de mogelijkheid tot een reservering maken.

Baanoverzicht

Omdat er verenigingen zijn die liever de leden niet de mogelijkheid geven om banen vanuit een externe locatie te laten reserveren, maar wel het baanoverzicht willen tonen is de module Tennisbaan overzicht ontwikkeld. Wanneer deze module is geactiveerd kunnen de leden de bezetting van de banen inzien en verder geen handelingen uitvoeren.

TIP! Vergeet niet de oude link naar het baanoverzicht in jouw app te verwijderen.

Deze module is beschikbaar in de ClubApp Start, ClubApp Plus en ClubApp Premium met de laatste app update (Android versie 3.6.7 en IOS versie 3.6.8).

Banen reserveren

Voor verenigingen die wel willen dat leden naast banen reserveren via de clubwebsite ook kunnen reserveren via de app, is de module Tennisbaan reserveren nu ook beschikbaar inde app. Deze module maakt het mogelijk dat leden een baan kunnen reserveren, een reservering kunnen aanpassen, verwijderen, in de eigen agenda kunnen opnemen en kunnen delen via social media. Is er een baan gereserveerd, dan dient het lid de reservering nog wel te bevestigen op de club. Wordt de reservering niet bevestigd, dan valt de reservering vrij voor andere.

TIP! Wil je het reserveren via de app uittesten, dan kan je de instellingen zo instellen dat het reserveren via de website en app mogelijk is op één baan.

Deze module is alleen beschikbaar in de ClubApp Plus en ClubApp Premium met de laatste app update (Android versie 3.6.7 en IOS versie 3.6.8).
Let op! Om leden de mogelijkheid te geven om via de app een reservering te maken dienen de instellingen in AllUnited juist te staan. Lees hier hoe je de instellingen kan aanpassen.