De automatische notificatie dienst is nu nog uitgebreider. Vanaf heden is het ook mogelijk om een team te helpen herinneren aan hun vrijwilligersdiensten.


Wat is er veranderd?

Tot op heden was het mogelijk om automatische berichtgevingen te koppelen aan diverse aangelegenheden. Denk hierbij aan verjaardagen of het helpen herinneren aan een ingeplande vrijwilligersdienst. Deze berichten werden persoonsgericht verstuurd.

Wij hebben deze dienst nu nog verder uitgebreid, waardoor je nu ook aan een team een automatische notificatie kan versturen. Dit omdat in veel gevallen diensten niet zozeer aan een persoon gekoppeld zijn, maar aan een team. Is dit het geval? Dan wordt de notificatie verstuurd naar alle gekoppelde teamleden en hun begeleiders die een ‘teamfunctie’ hebben en waarbij is aangegeven dat zij ‘geïnformeerd’ moeten worden.

Praktische toepassing
Ga naar instellingen –> algemeen –> automatische berichtgeving

Let op! Om gebruik te kunnen maken van deze functionaliteit, dient de module automatische berichtgeving geactiveerd zijn. Is dit nog niet het geval, stuur dan een helpdeskticket in, zodat wij deze mogelijkheid ook voor jullie aanzetten.