AllUnited maakt de ClubApp extra leuk voor de leden!
Vanaf nu kunnen leden reageren op nieuwsberichten zodat je ze meer betrokken maakt bij de club en weet wat er speelt. Of deel een foto van jezelf, je team of een leuke situatie met je club en laat leden reageren. 

 

Reageren op nieuwsberichten 
Een veelgewenste manier om de interactie aan te gaan met jouw leden is het toestaan van reacties bij nieuwsberichten. Wanneer deze module is geactiveerd kunnen leden reacties achterlaten. Zie jij als beheerder een ongepast bericht, dan kan je deze eenvoudig uit de app verwijderen en het lid hierop aanspreken. 

Praktische toepassing
Ga naar het appbeheer, log in en kies het menu-item waar je reacties wilt toestaan. Ga naar instellingen -> reacties toestaan en zet deze op ja. 

Let op! Deze module is alleen beschikbaar in de ClubApp Plus en Premium. 

———————–

Deel je moment
De interactie aangaan met jouw leden wordt steeds belangrijker. Zo ook het delen van momenten met de club. Laat leden een foto en/of bericht met de club delen en hierop reageren. Zie jij als beheerder een ongepast bericht, dan kan je deze eenvoudig uit de app verwijderen en het lid hierop aanspreken.

Tip! Ook superhandig voor oproepjes of het aanbieden van spullen. 

Praktische toepassing
Ga naar het appbeheer, log in en voeg de module “Deel je moment” toe.
De module toevoegen aan het actie menu? Ga naar overzicht -> instellingen -> actiemenu en voeg de module toe.

Let op! Deze module is alleen beschikbaar in de ClubApp Plus en Premium.

———————–

Tip: Feed meteen bijwerken
Heb jij als webmaster/ beheerder een nieuw artikel op de website geplaatst, dan kan het tot één uur duren voordat dit bericht in de app zichtbaar wordt. Toch liever het bericht meteen tonen in de app, dat kan. Vanaf heden is het mogelijk om ook handmatig nieuwe artikelen op te halen uit AllUnited.

Praktische toepassing
Open het appbeheer en ga naar de desbetreffende feed, in de meeste gevallen het clubnieuws. Klik op de feed en klik op nu bijwerken. De feed haalt nu handmatig alle nieuwe berichten op.