Goed nieuws! Per 1 mei heeft iedereen de nieuwe website editor. Eenvoudig, overzichtelijk en superstrak. [Nieuwe update 10 mei]

Na enkele weken van ontwikkelen en testen zijn we trots op ons nieuwe website editor. Met deze nieuwe editor plaats je veel eenvoudiger media zoals plaatjes, video’s, youtube filmpjes en kun je social media berichten insluiten. En wat dacht je van onze emoticons en de mogelijkheid tot het maken van tabellen! Helemaal te gek toch? En lekker modern. Wij zijn er blij mee.
Het zal even wennen zijn, maar de nieuwe editor staat live. Uiteraard vertrouwd, maar wel een stuk moderner en uitgebreider. We zetten de belangrijkste features even op een rij.

MEDIA TOEVOEGEN
Plaatjes, bestanden en video’s toevoegen gaat een stuk makkelijker nu. In je media bibliotheek selecteer je ze meteen en voeg je ze toe in je bericht.

  • Facebook
  • LinkedIn

  • Facebook
  • LinkedIn

EMBED YOUTUBE EN SOCIAL MEDIAVia de nieuwe “toevoeg” functie plaats je eenvoudig Youtube filmpjes en social media posts van Facebook of Twitter.

EMOTICONS EN TABELLENOok voeg je nu simpel emoticons toe om je berichten op te leuken! En tabellen is ook een stuk makkelijker. Een nieuwe tabel kan je makkelijk toevoegen door te selecteren hoe breed en hoe hoog je de tabel wilt via een visuele weergave. Ook kan de tabel aangepast worden als deze al is gemaakt. Je voegt eenvoudig een regel toe of verwijdert een rij (geldt ook voor kolommen). De breedte en hoogte van specifieke regels kan aangepast worden door te slepen.

WYSIWYGDeze editor is 100% WYSIWYG (What You See Is What You Get) wat betekent dat je alles wat je doet meteen in je editor ziet.

GIF PREVIEWAfbeeldingen hadden altijd al een preview, maar .gif bestanden hebben nu dus ook een bewegende afbeelding, waar de .gif ook bekend om staat als een geluidsloze video.

SHORTCUTSNog nooit shortcuts gebruikt tijden het gebruiken van een HMTL editor? Probeer het eens. Selecteer een stuk tekst en gebruik de toetsencombinatie:

Actie WindowsApple
DikgedruktCTRL +  BCMD + B
SchuingedruktCTRL + ICMD + I
OnderstreeptCTRL + UCMD + U
Selecteer allesCTRL + ACMD + A
HerhaalCTRL + YCMD + Y
Stap terugCTRL + ZCMD + Z
Full ScreenCTRL + SHIFT + FCTRL – SHIFT – F
Zoek en vindCTRL + F CMD + F

 

Nog enkele aanpassingen na 3 Mei 2017

Even een update, er waren een aantal dingen die nog niet helemaal overeen kwamen met de oude editor.  Vanaf nu ook in de nieuwe editor:
* tekst een kleur geven
* tekst markeren met een kleur
* link breken (verwijderen), verwijdert een link als je op de knop drukt, (hiervoor moest je de link leegmaken en drukken op “oké”)
Tevens zijn er ook wat bugfixes en optimalisatie zaken zoals:
* sorteren op naam
* filepicker kiest automatisch de map waarin je artikel staat (sneller kiezen dus)
* de 2 kolommen lijst weergave is de standaard weergave
* embed codes kunnen nu weergegeven worden in de clubcasting
* “wijzig” en “verwijder” knop is verwijderd
Snelle File picker na 10 Mei 2017
Snelle file picker toegevoegd.
Om het invoegen van plaatjes eenvoudiger te maken hebben we aan de editor een handigheidje toegevoegd. Je kunt nu images welke je hebt gekoppeld aan het artikel direct snel selecteren in het vakje “image list”.
 
schermafbeelding_2017_05_10_om_15.38.09_1.png
  • Facebook
  • LinkedIn
 
schermafbeelding_2017_05_10_om_15.38.17_1.png
  • Facebook
  • LinkedIn
Share This