Vanuit verschillende verenigingen ontvangen wij het bericht dat zij zijn benaderd door de KNLTB (of hun account manager) met het volgende bericht: “We gaan overstappen op KNLTB.Club, uiterlijk 01 april aanstaande”.

Uiteraard snappen wij dat dit verwarring kan opleveren bij onze gebruikers. En enkele clubs ondervinden diverse problemen. Als AllUnited Club kun je met ons systeem blijven werken en interfacen.

Moet iedere club verplicht overstappen?
Nee, zeker niet. Als AllUnited of Club Webware gebruiker hoef je niet over naar KNLTB.Club. Je kan gewoon blijven werken met de huidige interface.

Club toch per ongeluk overgezet?
Geef dan voor 01 april door dat jullie gebruik willen blijven maken van AllUnited of Club Webware. De bond zal er dan zorg voor dragen dat koppeling weer wordt omgezet naar AllUnited of Club Webware. Let op, dit moet via de KNLTB en niet via LISA.

HUIDIGE INTERFACE

Binnen de huidige interface worden de nieuwe leden, mutaties en opzeggingen met de bond gecommuniceerd. Enkel voor het toevoegen van een pasfoto, wijzigingen van functionarissen en het regelen van KNLTB-cursussen dient er te worden ingelogd in ServIT.

De KNLTB is verplicht verenigingen die geen gebruik maken van KNLTB.Club/Lisa toegang te verlenen tot MIJNKNLTB voor de bovengenoemde zaken. Dus ook na 1 april.

NIEUWE INTERFACE EN AFSCHEID VAN SERVIT

Met de nieuwe interface ontstaan er een legio aan nieuwe mogelijkheden. Zo wordt het mogelijk om vanuit AllUnited automatisch ledenmutaties, functionarissen en pasfoto’s uit te wisselen. Maar er wordt meer mogelijk zoals het doorgeven van wedstrijd uitslagen en het inzien van competitiestanden en uitslagen.

Op basis van de laatste berichtgeving van de KNLTB zal de nieuwe interface in kwartaal 4, 2017 worden opgeleverd door de KNLTB. 

 

Share This