Wij bieden een volledig adaptieve moderne website (voor mobiel, tablet en desktop) en digitale nieuwsbrieven in de verenigingshuisstijl. Alles gevuld vanuit uw eigen persoonlijke CMS vanaf elke locatie. Perfect voor de webmaster of uw leden. Zeer aantrekkelijk geprijsd en voorzien van actuele gerichte informatie. De website en niewsbrieven hebben:

  • Altijd actuele informatie zoals nieuws, standen, teams, agenda’s, evenementen, toernooien, etc.
  • Gepersonaliseerde kwalitatieve informatie en gegevens gericht op de ontvanger.
  • Koppelingen met social media en de bekende sportbonden.

Alleen communiceren waar je echt wat aan hebt!
Wij geloven in gepersonaliseerde communicatie. In berichten die echt van waarde zijn voor de ontvanger. Daarom zorgen wij onder meer voor gepersonaliseerde nieuwsbrieven waarin direct duidelijk is wat er van jou verwacht wordt. Wanneer moet je trainen, wanneer draai je bardienst en niet onbelangrijk, hoe doe jij of je team het. Ook onze narrowcasting oplossing is daarvan een voorbeeld. Toon in de kantine relevante standen, het laatste nieuws, uw sponsoren, Twitter en Facebook feeds. Leuk, doelgericht en simpel.

Meer dan volledig
Weten waarom onze software de alles-in-1 oplossing is voor alle verenigingen? Zie hier alle modules van de financiële administratieve software of klik hier voor meer informatie over deledenadministratie of de financiële administratie.

Meer informatie?
Klik hier om een gratis demo of informatie aan te vragen.

Share This