• Facebook
  • LinkedIn

Bericht voor de C en D jeugd, de coaches en begeleiders

Volgens goed gebruik willen we ook in 2016 de C en D jeugd vragen hun steentje bij te dragen door mee te doen aan de Actie ‘Schoon Genoeg’.

Het wordt in en rond het clubhuis en de velden steeds drukker. Op zaterdag maar ook gedurende de week met een vol trainingsprogramma hebben we daarom te maken met meer (zwerf)vuil in het clubhuis, op het terras en op en rond de velden. Denk aan lege flesjes, papiersnippers en lege zakjes chips. Als club vinden we het belangrijk dat we het geheel netjes houden. Dat begint door spelende teams op hun verantwoordelijkheid te wijzen om alles netjes achter te laten. Dat doen we door elkaar op regelmatige basis hierop aan te spreken.

Maar ook hebben we de Actie ‘Schoon Genoeg’ in het leven geroepen, waarmee we nu al weer het vierde jaar ingaan! Met deze actie vragen we de C en D teams om met elkaar het terrein schoon te maken. Elk team wordt uitgenodigd om op een keer als je thuis speelt voor of na de wedstrijd met z’n allen het zwerfvuil op te rapen. Je loopt dan in groepjes over het park, langs de paden en langs alle velden. Er zijn professionele grijpers aangeschaft waardoor je niet hoeft te bukken of het zwerfvuil met je handen oprapen. Het afval kan direct in vuilniszakken worden gedaan en worden gedeponeerd in de containers. Tegelijkertijd kunnen eventuele ballen worden verzameld die tijdens trainingen per ongeluk over de hekken verdwijnen. Na afloop van deze ‘schoonmaakdienst’ ontvangt het hele team een traktatie.

Het barpersoneel zal jullie de grijpers, handschoenen en vuilniszakken geven. Als ook de welverdiende traktatie!

Leuk toch? We kiezen speciaal voor de C en D jeugd om inhoud te geven aan deze actie omdat de hogere teams al regelmatig fluitdienst hebben of training geven.

Via de coach worden jullie binnenkort uitgenodigd voor jullie beurt op een zaterdag als je toch al thuis speelt. Elk team komt een keer aan de beurt. 

Met deze acties verwachten we onze club schoon te kunnen houden. Mocht je, naar aanleiding hiervan vragen hebben, dan kun je contact opnemen met: Bas van den Berg (06 – 20 54 49 19) of Peter Gowdy (06 – 52 09 76 87.

Share This