• Facebook
  • LinkedIn

Na een lange hockeyloze winterslaap is het tijd de tweede seizoenshelft knallend te beginnen! 

En hoe doe je dat nou beter dan met een spetterend feest; we nodigen jullie dan ook graag uit om alsnóg te proosten op het nieuwe jaar, onze winter- en zaalkampioenen te huldigen en daarna lekker de voetjes van de vloer te doen op lekker foute golden oldies & hippe tunes, verzorgd door onze DJ!

Dus na het laatste fluitsignaal van Heren 1 zullen de zaalkampioenen (ME1, ME2, MD11, MD5, MD4, MA1, JA1, H2, H3, Vet A/B) in het zonnetje worden gezet. Waarna de voorzitter nog 1 laatste proost uitbrengt op een succesvol 2016! Na de huldiging volgt de clinic gegeven door onze eigen top-trainer Lex Kuipers samen met de meiden van Dames 1. Tijdens de clinic is de bar open zodat de ouders van de jeugdleden samen met de spelers uit de seniorenteams er een gezellige middag van kunnen maken!

En na de clinic kan iedereen (jong en oud) zich lekker opwarmen in het clubhuis onder het genot van een zwoele beat en lekker pastaatje van Sjoerd. Als iedereen dan lekker in de mood is gekomen zorgt de DJ voor een paar uurtjes lekker knallen.

Wil je op 13 maart naar de clinic komen en/of genieten voor een van de heerlijke pasta’s van Sjoerd meld je dan aan door te mailen naar tdclinic2016@hotmail.com.

Share This