Versneld overstappen? Maak je geen zorgen!

Wij bieden het beste van 2 werelden met AllUnited Smash

Per 1 januari 2018 verandert er het nodige voor ‘Club Webware’ clubs

Zoals je ongetwijfeld merkt is de KNLTB, in samenwerking met een aantal partners, het ICT landschap flink aan het professionaliseren. De KNLTB gaat nog voor eind dit jaar over op een moderne infrastructuur en dat heeft diverse consequenties. Zo komt er een exclusieve koppeling met AllUnited voor leden- en data uitwisseling.

Voor Club Webware verenigingen is er na aanvang van het nieuwe jaar geen rechtstreekse data-uitwisseling meer mogelijk. Er zijn al vele tennisclubs overgestapt naar AllUnited. Omdat een aantal clubs bij ons hebben aangegeven nog even met Club Webware door te willen, hebben we speciaal de oplossing Smash, inclusief afhang-oplossing ontwikkeld.

AllUnited Smash

Met Smash kunnen Clubwebware clubs voorlopig hun administratie en communicatie blijven voeren in hun bestaande omgeving.

Binnen AllUnited Smash dienen een aantal kernelementen (leden, pasfoto’s & functies) uitgewisseld te worden met de KNLTB. Daarbovenop kun je binnen AllUnited Smash gebruik maken van het nieuwe AllUnited Advantage afhangbord, zodat je kan afhangen via terminal en de AllUnited ClubApp.

Bijkomend voordeel: Zo maak je ook alvast kennis met een AllUnited applicatie, en is overstappen in de toekomst eenvoudiger.

Planning en kosten Smash

Let op! Voor eind 2017 moet je een keuze gemaakt hebben.

Jaarlijkse kosten voor de ontwikkeling van dit speciale AllUnited pakket, inclusief koppeling met de bond, zijn € 250,- (excl. btw) inclusief support en zal in de herfst van 2017 beschikbaar zijn.

Kies nu voor continuïteit en meld je op tijd aan!

Om te zorgen dat alles goed blijft functioneren en jouw club gebruik kan maken van de nieuwe interface (incl. o.a. pasfoto's, speelsterktes) en onze Advantage afhangoplossing, verzoeken wij je om voor 01-11-2017 je aan te melden onderaan deze pagina.

Dan ontvang je van ons een contract en richten wij AllUnited Smash volledig voor je in.

Wil je hier toch geen gebruik van maken? Laat het ons dan ook even weten

Onze tip: Laat je goed inlichten over hoe het landschap van applicaties eruit gaat zien en maak de juiste keuze voor de toekomst van je club. Let op dat je binnen de vereniging gaat voor zekerheid en continuïteit met erkende producten. Informeer hierover bij de KNLTB.

Geef hier jouw keuze aan

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]