Tv Barendrecht

door | jul 11, 2017 | Referenties

Bij TV Barendrecht hadden wij soms moeite met onze communicatie en wisten eigenlijk niet altijd welke kanalen we het beste konden inzetten. Vaak ervarende we kortstondige oplevingen die afhankelijk zijn van het enthousiasme van een vrijwilliger/commissie. Processen en de middelen waren verouderd. Onze website was niet van deze tijd en de informatie daarop was veelal gedateerd. Een site die weinig vernieuwt en niet continu relevante informatie biedt, heeft weinig waarde. AllUnited biedt ons een nieuw online platform dat geïntegreerd aansluit op meerdere kanalen. Actuele informatie wordt verspreid en aangeleverd op meerdere kanalen en middelen, zoals computers, tablets, telefoons, scherm in de club, nieuwsbrieven etc. Door nu goed gebruik te gaan maken van de laatste technieken en het feit dat we nu overal en altijd verbonden zijn, kunnen we een nieuwe TV Barendrecht wereld creëren.

“Door nu goed gebruik te gaan maken van de laatste technieken en het feit dat we nu overal en altijd verbonden zijn, kunnen we een nieuwe TV Barendrecht wereld creëren”.

Communicatiekanalen moeten elkaar versterken. Succesvolle clubcommunicatie is in de ogen van TV Barendrecht is dan ook alleen mogelijk door o.a. samen de inhoud te creëren. Wanneer de webmaster van de club wordt geholpen met het continu creëren van relevante en actuele informatie, kan dat verspreid worden op verschillende kanalen. Het gaat daarbij om nieuws waar leden interesse in hebben, zoals tennis- en competitienieuws, activiteiten, bardienst, maar ook de voorspelling van het lokale weer. Tenslotte moet de communicatie zo persoonlijk mogelijk zijn en persoonlijk relevantie informatie bevatten. Daarnaast blijft alle (nieuws)informatie van de club gemakkelijk te vinden als de interesse verandert.

Wanneer de webmaster van de club wordt geholpen met het continu creëren van relevante en actuele informatie, kan dat verspreid worden op verschillende kanalen”.

 

Het communiceren met de club en onderling moet makkelijk en leuk zijn. Het systeem van AllUnited bevat zeer veel mogelijkheden die we niet allemaal gelijk gaan gebruiken/implementeren. Maar stap voor stap zullen we deze introduceren naar behoefte van de leden, commissies en bestuur. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om thuis, onderweg of de club af te hangen voor een ladderpartij. Dat kan via een PC, tablet, maar ook op een ClubApp (de website zal goed beschikbaar zijn op elk device). Het vinden van tennismaatjes in alle leeftijden en sterktes wordt eenvoudiger door handige zoektools. Er is nog veel meer mogelijk zoals online tennislessen boeken, vrijwilligers plannen, bardiensten, club(ladder)competitie activeren en bekijken, nieuws uit o.a. ZiedeNieuws, inzicht in de laatste competitie informatie, Social Media activatie en ga zo maar door.

“De vereenvoudiging van de processen zorgt er ook voor dat het werk van de vele vrijwilligers leuker gaat worden. De administratietijd neemt sterk af zodat ze meer met de sport en de activiteiten/evenementen bezig kunnen zijn”.

De vereenvoudiging van de processen zorgt er ook voor dat het werk van de vele vrijwilligers leuker gaat worden. De administratietijd neemt sterk af zodat ze meer met de sport en de activiteiten/evenementen bezig kunnen zijn. We gaan dit jaar gebruiken om de verschillende modules te implementeren, zodat we voor seizoen 2018 helemaal klaar zijn.

Net als bijna iedere club kan TV Barendrecht ook financieel een extra duwtje in de rug gebruiken. Ook op dit vlak opent AllUnited nieuwe deuren. Op alle kanalen wordt ruimte gemaakt voor het plaatsen van sponsoren. En via het systeem kunnen deze gericht naar een specifieke groep leden informatie sturen. Zo wordt meerwaarde gecreëerd voor sponsors.

“Net als bijna iedere club kan TV Barendrecht ook financieel een extra duwtje in de rug gebruiken. Ook op dit vlak opent AllUnited nieuwe deuren”.

 

Tenslotte is er een verbinding met het systeem van de KNLTB voor het raadplegen van actuele rating- en competitiestanden. Het gaat draaien om verbinding en gemak. Voor leden, commissies en bestuur!

AllUnited

AllUnited