SBN

door | aug 4, 2020 | Referenties

Het aanbod van Unify via Serviceorganisatie Nederland Sport was voor ons de uitgelezen kans om de gewenste professionaliseringsslag te maken op het gebied van CRM & administratie. Het feit dat het systeem inzetbaar is voor zowel ons als onze aangesloten organisaties is voor ons van grote meerwaarde. Op deze wijze kunnen wij hen ook voorzien van een extra service en creëren wij een gesloten ledenadministratie.

Welke voordelen ziet de SBN ook voor andere bonden?

Ontwikkelingskosten gedragen uit een subsidie, maatwerk oplossingen voor ‘sportspecifieke’ functies en een gesloten ledenadministratie.

Hoe wordt de achterban van de SBN met Unify ondersteunt?

Aangesloten organisaties zullen geholpen zijn met gebruiksvriendelijke en sportgerichte software. Die aansluit op ons eigen softwarepakket die scheelt veel meerwerk voor onze aangesloten organisaties. Daarnaast ondersteunen wij de individuele leden ook met Unify middels de bondsapp. Deze draagt onder andere zorg voor eenvoudigere toegang tot het ledenprofiel en de wedstrijdkalender.

Hoe belangrijk is het initiatief Nederland Sport voor de ontwikkeling van de sport?

Zonder Serviceorganisatie Nederland Sport hadden wij deze stappen, nu nog, niet gezet. De kosten om een softwarepakket als Unify zelf te laten ontwikkelen, en de hierbij behorende risico’s, zijn ons te groot. Met aansluiting bij Serviceorganisatie Nederland Sport kunnen wij sneller stappen zetten op het gebied van professionalisering en ontwikkeling van onze sport.

Tamara

Tamara